Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Αγρίνιο

Προεπιλογή Πρόβλημα με καινούριο digitizer σε Samsung Galaxy Core

Καλησπέρα σε όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Μόλις εγκατέστησα τον καινούργιο digitizer στο παραπάνω κινητό μετά από σπάσιμο του αρχικού και έχω προβλήματα στην αφή. Ενώ το κινητό είναι ανοιχτό στην αρχική οθόνη , πάνω στο γραφείο (χωρίς να το ακουμπάω) αρχίζει να ανοίγει και να κλείνει το μενού μόνο του συνέχεια. Αν προσπαθήσω να πατήσω κάποιο εικονίδιο γίνεται πανηγύρι και πατάει ότι θέλει μόνο του,πραγμα που καθιστά το κινητό μη λειτουργικό. Έχω βάλει ταινία διπλής όψης για να κολλήσει το τζαμακι στην μεταλλική κορνίζα του κινητού και έχω βάλει και kapton tape πάνω από όλους τους κονεκτορες. Πρέπει να επισημάνω ότι είναι το δεύτερο καινούργιο ανταλλακτικό που χρησιμοποιώ και έχει την ίδια συμπεριφορά. Όταν ανέφερα το πρόβλημα στον πρώτο πωλητή μου έδωσε πίσω τα χρήματά μου.Γενικά έχω αλλάξει πάρα πολλές οθόνες σε διαφορετικές μάρκες κινητών χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά αυτό το πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει και δεν ξέρω αν φταίει το τζαμακι η κάτι άλλο. Εχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!

Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

προφανώς καπου πιέζεται και ετσι δεν κανει σωστά τη δουλειά του. Αγόρασες απο γνήσιο ανταλλακτικό ή china μεριά??? (βρε ολα china είναι το ξέρω, αλλά αλλιώς είναι να το παίρνεις απο την ιδια τη samsung.)
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Αγρίνιο

Προεπιλογή

Το αγόρασα από Αγγλία αλλά ξέρω ότι είναι CHINA.. δεν έβρισκα τίποτα γνήσιο από ebay όταν το έψαξα... εντωμεταξύ το δοκίμασα και με απλή διπλής όψης αλλά και με μια η ποία είναι σαν "αφρός"για να μην πιέζεται και να πατάει καλύτερα... είναι σαν αυτή εδώ http://www.ebay.com/itm/New-Sticker-...item338849aa87

Επίσης καθάρισα τους κονέκτορες και με οινόπνευμα και με ισορροπητική αλκοόλη και με σβηστήρα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

δυστυχως πιστευω οτι πρεπει να βρεις γνησιο ή να το δωσεις σε καποιο εξουσιοδοτημενο επισκευαστικο κεντρο να το επισκευασουν. Η κινεζιά που πηρες δεν λειτουργει. Δεν οφειλεται σε καποιο σημειο που πιεζεται μονο του γιατι δεν υπαρχουν τετοια φαινομενα σε capacitive touch. Για να το επιβεβαιωσεις δοκιμασε να το ξεκολησεις και να το αφησεις στον αερα , και παλι τα ιδια θα κανει.

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον windmill82 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (02-01-14)

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy S3
    από MAGOS_MERLIN στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-02-15, 20:29
  2. [Πλοήγηση Αυτοκινήτου] πλοήγηση απο samsung galaxy s3 σε pioneer avh 8400bt
    από fotis 65 στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-10-13, 20:57
  3. [Κινητό Τηλέφωνο] samsung galaxy mini - πέθανε; [repost από hlektronika.gr]
    από rch στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-01-13, 10:38
  4. [Κινητό Τηλέφωνο] Samsung Galaxy Ace s5839i
    από manolo στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-11-12, 00:51
  5. NORDMENDE GALAXY 40 (CRT) με πρόβλημα στο Vertical.
    από PanagiotisHlektrlogos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-12, 18:39

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία