.....Συνηθως τιτλος του ποστ ειναι το μοντελο του μηχανηματος ...εδω πρεπει μαλλον να γραψω MARANTZ 2245 ουουουουουφφφφφ
Μιλαμε οτι μου βγηκε η πιστη να το κανω φυλλο και φτερο και να φτασω στα αποκρυφα σημεια του και να αλλαξω ολους μα ολους τους πυκνωτες μικρους μεγαλους να τον καθαρισω και να τον φερω σε λογαριασμο ...Παραδοξως περα απο τις εργασιες συντηρησης και εναν συντονισμο στον δεκτη δεν χρειαστηκε απολυως τιποτα αλλο ..
Πανδαισια χρωματων της δεκαετιας του 80 τριμπαντο tone control γλυκυτατο loudness εξαιρετικες ευαισθησιες και τονικοτητες , γκαζακι ... αρκετα μεγαλο μηχανημα για την κατηγορια και την σειρα μαγικα χρωματα γαλαζοπρασινα στο καντραν και τα συντονιστικα ...τι αλλο να πω ...Μια κυρια στο ειδος της ...μια κουκλα .
Χρειαστηκε και μια καινουργια σειρα λαμπακια ( για τα οποια ειμαι περηφανος οτι εχω μια και ειναι εξαιρετικα σπανια ) λαμπακια τυπου ασφαλειας με συγκεκριμενο pitch ουτε κοντα ουτε μακρια στην πολυ ειδικη ταση των 8 βολτ .....
Βαλε και ενα καλο καθαρισμα το φουλ πακετο χημικα και υπερηχοι και θελω να πιστευω οτι θα δουλεψει για παρα πολλα χρονια ακομα και να θα μεινει στο μελλον απο κατι θα ειναι μαλλον μηχανικο και οχι ηλεκτρονικο ...
Μερικες απο τις ομορφιες .... enjoy !!!