Και γιατί ρε παιδιά να φταίνε οι πυκνωτές αφού το σύμπτωμα είναι ότι δεν σβήνουν κάποια μοτέρ; Δεν είναι πιο λογικό να έχει βραχυκυκλώσει κάποιος ημιαγωγός (αυτός που ελέγχει την τροφοδότηση αυτών των μοτέρ);
Και γιατί ρε παιδιά να φταίνε οι πυκνωτές αφού το σύμπτωμα είναι ότι δεν σβήνουν κάποια μοτέρ; Δεν είναι πιο λογικό να έχει βραχυκυκλώσει κάποιος ημιαγωγός (αυτός που ελέγχει την τροφοδότηση αυτών των μοτέρ);
aris285 (02-12-11), DiagExpert (07-12-11), johnnkast (04-12-11), klik (02-12-11)
Φίλιππε καλησπέρα να σου πω την αλήθεια απο ηλεκτρονικά δεν ξέρω και πολλά πράγματα,ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων είμαι και γι αυτό απευθύνομαι σε εσάς τους ειδικούς.
Αν θες βγαλε μια φωτογραφια και την πισω μερια της πλακετας μπας και δουμε τιποτα.
plaketa2.jpgplaketa7.jpgplaketa5.jpgplaketa6.jpgplaketa3.jpgplaketa4.jpg
Να κι άλλες φωτογραφίες.
επειδη παιζει πολυ αυτη η απαντηση δεν σημαινει οτι πρεπει να την λεμε και παντου... αλλο οι τηλεωρασεις και τα τροφοδοτικα των pc και αλλο αυτο...
στο θεμα μας τωρα... εγω θα εκανα οτι ακριβως ειπε και ο filman.. θα εψαχνα δλδ απο το φις εξοδου προς τα βεντιλατερ και προς τα πισω. δλδ τα "τελικα" τρανζιστορ.. αν ηταν καμενα (που αυτο πρεπει να ειναι) θα τα αλλαζα και θα κοιταζα και τους οδηγους απο αυτα τα τρανζιστορ με λιγη τυχη εκει δεν θα ειχα προβλημα οποτε ετοιμος για δοκιμη..
υγ. δεν μας ειπες κατι ομως.. ενταξει δουλευουν συνεχεια τα βεντιλατερ, στις αλλες λειτουργιες ανταποκρινεται? δλδ δινει και κοβει εντολη στον κομπρεσορα του A/C? ελενχει τα σερβο που ρυθμιζουν απο που θα βγει ο αερας?
φανατικος αντιαεικινηστης....
δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...
DiagExpert (07-12-11)
Λοιπόν Παναγιώτη όλες οι άλλες λειτουργίες δουλεύουν κανονικότατα όταν ζεστένεται ο κινητήρας κάποια στιγμή ανοίγουν τα βεντιλατέρ και μετά απο λίγο σταματάνε αφού έχει πέσει η θερμοκρασία σε αυτό δεν σταματάνε εκτός αν σβήσεις το αυτοκίντητο.
αν καταλαβα καλα δεν σταματανε τα βερντιλατερ απο υπερθερμαση του κινητηρα;;τοτε πως γινεται αν φταιει η πλακετα αυτη που ειναι για το Α/C
Μήπως αισθητήρας θερμοκρασίας?
Ή αντλία νερού?
Αυτά τα λέω γιατί παίζουν πολύ.
Κάτοχος LEON βλέπεις!