σορι Σπυρο που σε ξαναρωταω βαζω την μια ακρη στο ποτενσιομετρο του g2 kai thn Αλλη στα rgb? ta 1000 de mporv na ta metrhs γιατι το πολυμετρο φτανει μεχρι 600!!! με τον τροπο που λεω βγαζω στο R=110 sto G=140 kai sto B=144! paizei video pantws!!!
σορι Σπυρο που σε ξαναρωταω βαζω την μια ακρη στο ποτενσιομετρο του g2 kai thn Αλλη στα rgb? ta 1000 de mporv na ta metrhs γιατι το πολυμετρο φτανει μεχρι 600!!! με τον τροπο που λεω βγαζω στο R=110 sto G=140 kai sto B=144! paizei video pantws!!!
Άστα τα 1000,
με το μαύρο του πολύμετρου στην γείωση της τηλεόρασης (έτσι θα γίνουν όλες οι μετρήσεις).
loipon g2=0 r=105 g=115 b=131
Δεν γίνεται ρε Παναγιώτη να έχεις αυτήν την τάση στο G2 (θα έσβηνε από προστασία και η εικόνα θα ήταν πολύ φωτεινή).
to g2 exei 2 πινακια! βαζω το μαυρο στη γειση της τβι και το αλλο και στα 2! και στα 2 βλεπω μηδεν ταση ρε γαμωτο!!!!
Στα άλλα πόδια από το ποτενσιόμετρο τη μετράς?
και στα 2 ποδαρακια που εχει το ποτενσιομετρο μετραγα 0 ταση!!! τι να πω? μηπως κανω καπου λαθος? οπως μου εξηγησες μετρησα!!! τα παρατησα τωρα την εκλεισα!!! εβγαλες κανα συμπερασμα απο τισ μετρησεις τον RGB? παντως ...αποτι θυμαμαι τωρα,χθες το μπλε το ειδα καποια στιγμη κουνωντας την πλακετα των scart! χωρις την πλακετα αυτη επανω εβλεπα τριπλα τα νουμερα τον καναλιων και δεν ειχα καλη εικονα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tioklou : 26-08-11 στις 03:12
Συγνώμη ρε Παναγιώτη μπέρδεψα την κάθοδο με την άνοδο.
Αν έχεις εκεί που σου έχω το βέλος 0V τότε άλλαξε την αντίσταση που σου έχω κυκλώσει.
07.jpg
Σπυρο δωσε μου 5λεπτα να το μετρησω!!!
εκει μετραω 85 βολτ! ειχα μαυρη εικονα(χωρις σημα καναλιου)!