χαχαχαχαχαχα με αυτά που στοιχίζει το παίρνεις , κρατάς το καλώδιο την πλακέτα και το κουτάκι !
και μετά αλλάζεις όσα έχει επάνω με σοβαρά εξαρτήματα και βάζεις και όσα ξέχασε ο κινέζος !!!
ξέρω έχω δεί πλακέτες απο κινέζικα τροφοδοτικά γενικά , όλο πυκνωτές λείπουν και συγκεκριμένα οι μεγαλύτεροι :P
άσε που και οι πυκνωτες είναι κατι τρομεροί κίτρινοι κινέζικοι , που κάνουν καταπληκτικά μπούμ !!!!
Παιδες καλησπερα και απο τον Μακη τον ψηστη 2 χρονια τωρα παιρνω κινεζικο τροφοδοτικο για φιλους απο την εταιρια που δουλευω δεν εχει γυρισει ενα πισω. Οι κινεζοι δεν ειναι ολοι λαμογια τα αγοραζω 25 με 60 ευροπουλα αναλογα τα βαττ και ειναι σκυλια. Ειχαμε φερει κατι τζαμπα 5 με 15 ευροπουλα και τα φαγαμε τα ψησαμε και τωρα πινουμε ακομη το ζουμι τους χαχαχα. Βλεπω 5 ευρω και 6 και γελαω οποιος αγοραζει τα κραταει το πασχα στην ανασταση για βαρελοτα χαχαχα.
μα ποιος είπε οτι οι Κινέζοι ειναι λαμογια ? εγω σ λέω οτι δεν είναι και καθόλου λαμογια , πας στο εργοστάσιο του λες θέλω << εκείνο >> για παραγωγή με κόστος το τεμάχιο 3ε για 100 τεμάχια , αλλο να του πεις το ακριβός ίδιο πράμα με κόστος στο τεμάχιο 10ε , και στς δυο περιπτώσεις θα σου πει ΝΑΙ , θα σου διευκρινίσει κιόλας οτι στην πρώτη περίπτωση οτι απ τα 100 τα 40-50 ενδέχεται να γίνουν και πυροτέχνημα ενω στην δεύτερη ενδέχεται να σου βγάλει και καμιά εγγύηση παραπάνω και απ τα 2 χρόνια ! και να σου δουλέψουν όλα για όλα να σου παρέχει υποστήριξη και κλπ..., το switching τροφοδοτικό είναι μια πονεμένη ιστορία και η χαρά του κινεζου οχι με ενα που κάνει 6ε αλλά με ενα που κάνει 20ε πιστεύω να κάνεις την δουλειά σου , εξάλλου υπάρχει πολλές φορές το ενδεχόμενο ο Κινέζος να σκοτώνει < ακριβή παρτίδα > για τον λόγο το οτι έφαγε τονγκα απο την εκάστοτε επώνυμη εταιρία και σίγουρα είναι πολλά πολλά τα κομμάτια ... ( οχι που θα κάτσει να σκάσει )
ξέρει κανείς σας κάτι τέτοιο που ΔΕΝ είναι κινεζικό ? έστω να είναι Ταιβανεζικο που να μην φτιάχνετε στην Κίνα2 χρονια τωρα παιρνω κινεζικο τροφοδοτικο
Από τι λινκ που δίνεις 4/η σελίδα:
http://cgi.ebay.com/Genuine-TOSHIBA-...item3360e79a10
δηλαδή από $25 μέχρι $449 και ότι πιάσουμε, ούτε χρυσό να'τανε.
Καλισπέρα.Το πάλεψα το ολο θέμα με τον φορτιστή, αφου χθές το βραδυ νέκρωσε τελείως και με ξαναπιάσανε τα διαόλια (πριν 10 μέρες άλλαξα δίσκο).Τελικά ήταν πρόβλημα την υποδοχή του λαπτοπ.Μετά απο μία ενγχείριση που έγινε το πρώι, κολλήθικε το ελιτωματικό καλώδιο στη θέση του και τώρα όλα οκ.IMG_2913.jpgIMG_2914.jpgIMG_2916.jpgΦωτογραφία0061.jpg