Μου έδωσαν μια United 14" και πιάνει μόνο ετ1,νετ καθαρά και όλα τα άλλα κανάλια με πολλές μύγες, ανοιξα το tuner της που είναι philips αλλά δε ξέρω αν φταιει αυτο ή είναι κάπου αλλού το πρόβλημα. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα ας μου πει.
Μου έδωσαν μια United 14" και πιάνει μόνο ετ1,νετ καθαρά και όλα τα άλλα κανάλια με πολλές μύγες, ανοιξα το tuner της που είναι philips αλλά δε ξέρω αν φταιει αυτο ή είναι κάπου αλλού το πρόβλημα. Αν έχει κάποιος καμμιά ιδέα ας μου πει.
http://elektrotanya.com/11ak36.pdf/download.cgi
εχεις διαβασει τις οδηγιες χρησης;λιγα μας λες
Απο εμπειρια ξερω οτι τα καναλια της κρατικης τηλεορασης(ειδικα η νετ νομιζω) και συνηθως ο Ant1 εχουν πολυ πιο καλο σημα απο τα αλλα καναλια στις πιο πολλες περιοχες της Ελλαδας.
Αν εχεις εσωτερικη κεραια και δε μενεις ρετιρε τοτε πιθανως να ειναι αυτο το προβλημα.
Οδηγίες χρησης δεν εχω, εχω εξωτερικη κεραια και πιανω με καρτα TV στον υπολογιστη ολα τα καναλια αψογα. Στην συγκεκριμενη τηλεοραση μου κανει εντυπωση που πιανει καλα μονο τα κρατικά. Στη ρυθμιση της βγαζει συστημα BG το οποίο ΔΕΝ μπορώ να αλλάξω από το τηλεκοντρολ,φαινεται να ειναι προεπιλεγμενο. Αυτο που ρωτάω είναι αν υπάρχει περίπτωση να πιάνει τα μισά κανάλια και να έχει καει κάποια έξοδο στο βασικό τσιπ του δεκτη (philips TDA 6508 ATT).
για αυτο σου λεμε πες μας τι μοντελο ειναι/
Στη ρυθμιση της βγαζει συστημα BG=μα εμεις BG θελουμε γιατι να το αλλαξεις/τα VHF λειτουργουν ομως εσυ θελεις τα UHF ,αυτα να βρεις.Και οποιος ψαχνει κατι θα βρει
21=ΕΡΤ-1
44=ΝΕΤ
31=ΕΡΤ-3
25=ΜΕGΑ
38=ANTENA
24=ALFA
27=ALTER
29=STAR
49=SKAI
η παρνηθα εχει αλλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mystaki g : 26-01-10 στις 22:27
Το μοντελο που γραφει πισω ειναι:NR UTV 14X42
Τα κανάλια τα έχει(νομίζω) προ-αποθηκευμένα γιατι ψαχνοντας δεν γραφει συχνοτητα(ΜΗz) αλλά γραφει μόνο νουμερα από 1 μέχρι 100 αν θυμαμαι καλά.