ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ SONY CRT 21" ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙS WEST
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ SONY CRT 21" ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΙS WEST
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xrhstos1978 : 18-11-08 στις 18:50
Φιλε χρειάζονται περισσότερες λεπτομεριες όπως τι μοντέλο είναι αλλά και πως ακριβώς παρουσίασε την βλάβη.Δεν κατάλαβα πάντως τι σου παρουσιάζει.γίνε λίγο ποιο αναλυτικός.
ΕΙΝΑΙ TRINITRON 21" 10 ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΟΝ. EΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΙΣΕΣ
Με μπερδεύεις λίγο! άλλο να μην εχει σήμα στα κανάλια όπως λες δηλ να δείχνει μαύρο η χιόνια και άλλο να έχει σήμα αλλά να έχει ανοίξει η εικόνα. η έχει και της 2 βλάβες? αν μπορείς βγάλε μια φώτο και ανέβασε την εδώ για να δούμε καλύτερα.
ΥS μι γραφείς με caps lock γιατί είναι σαν να φωνάζεις
10ετίας …. Μήπως να την πετάξεις
Το πρώτο σύμπτωμα το να χάνονται τα κανάλια είναι το tuner η το AF
Το δεύτερο σύμπτωμα είναι is west
Προσωπικά αν και θα μπορούσα να την επισκευάσω, θα την πέταγα, δεν αξίζει.
To προβλημα ειναι is west εγω δε το ειπα καλα, ενωουσα δεν φενεται το σημα του καναλιου που βλεπεις
Φίλε η ποιο συνηθισμένη βλάβη σε tv10ετιας είναι να ξεραίνονται οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές και να χάνουν χωρητικότητα. αν έχεις κολλητήρι και ξέρεις να κόλας τότε τους αλλάζεις όλους όσους έχει με προσοχή να μην κάνεις λάθος στο + - . όσο για το ότι χάνει τα κανάλια με την προϋπόθεση ότι η Κεραία σου είναι οκ,η tuner η στην if πρόβλημα όπως είπε και ο κυρος.εκει χρειάζεται εμπειρία για να επέμβεις.
Παιδια τα καναλια δεν τα χανει, το μονο προβλημα ειναι το IS WEST. Απλα πειτε μου τι πρεπει να τσεκαρω, πυκνωτες? αντιστασεισ? κλπ. Ευχαρηστω.
Φιλε μάλλον δεν διαβάζεις αυτά που γράφουμε Σου έχω απαντήσει ποιο πάνω.κανε αυτά γι αρχή και βλέπουμε.Η λέξη σήμα που γράφεις είναι λάθος και μας μπέρδεψε.Πιθανών εννοείς το λογότυπο του καναλιού χάνετε λόγο ότι έχει ανοίξει η εικόνα.
φιλε μου αν ειναι KV-M2100D ειναι ο πυκνωτης C806 47n/250V διπλα στο τρανζιστορ υψηλης