[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.95)]
Ενώ ορισμένα πλυντήρια πιάτων υψηλής ποιότητας διαθέτουν αποσκληρυντικά νερού, μια δεξαμενή όπου μπορείτε να προσθέσετε άλατα πλυντηρίου πιάτων που εξουδετερώνουν τη σκληρότητα του νερού, η Petrino λέει ότι είναι καλύτερο να επιλέξετε απλώς ένα απορρυπαντικό που λειτουργεί καλά με τον τύπο και τη θερμοκρασία του νερού σας. Και φροντίστε να διαβάζετε πάντα την ετικέτα του απορρυπαντικού για τις συμβουλές της μάρκας σχετικά με το πώς να επιτύχετε τα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα.[/COLOR]
Σκόνη
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.95)]
Η Shimek εξηγεί ότι τα απορρυπαντικά σε σκόνη λειτουργούν καλύτερα με σκληρό νερό. Δεδομένου ότι αυτά τα απορρυπαντικά δεν διαλύονται καλά σε κρύο νερό, συνιστά τη χρήση αυτής της ποικιλίας μόνο σε ζεστές θερμοκρασίες.[/COLOR]
Υγρό
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.95)]
Τα υγρά απορρυπαντικά λειτουργούν καλύτερα με μαλακό νερό. Αυτή η ποικιλία είναι συμβατή με ζεστό ή κρύο νερό, εξηγεί η Shimek.[/COLOR]
Ταμπλέτες
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.95)]
Τα δισκία και οι λοβοί διατίθενται σε σκόνη, υγρή ή υβριδική μορφή, ανάλογα με την επωνυμίαβ€”έτσι θα θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα το νερό σας προτού επιλέξετε μια επανάληψη. «Αφού μάθετε εάν η σκόνη ή το υγρό είναι καλύτερο για εσάς, μπορείτε να σκεφτείτε ποιος τύπος λοβού [είναι καλύτερος]», λέει ο Shimek.[/COLOR]