Καλησπέρα . Έχω μια Τoshiba 32AV555D .
Υποστηρίζει mpeg4 αποκωδικοποίηση γιατί ενώ συντονίζω τα κανάλια έχει ήχο ,menu κλπ αλλά όχι βίντεο.
Στα specs αναφέρει κάτι για mpeg4
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Αλέξανδρος
Καλησπέρα . Έχω μια Τoshiba 32AV555D .
Υποστηρίζει mpeg4 αποκωδικοποίηση γιατί ενώ συντονίζω τα κανάλια έχει ήχο ,menu κλπ αλλά όχι βίντεο.
Στα specs αναφέρει κάτι για mpeg4
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
Αλέξανδρος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dat-alex : 12-12-21 στις 19:04
Φίλε Αλέξανδρε,
δεν αναφέρεις αν είχες πριν καιρό συντονισμένα κανάλια στην τηλεόρασή σου και σε νεώτερο / τελευταίο συντονισμό
έχεις ήχο κι όχι εικόνα.
Η TOSHIBA 32AV555D διαθέτει tuner DVB-T κι όχι DVB-T2 οπότε αυτό που αναφέρεις ότι στα specifications διαβάζεις
ότι μπορεί να κάνει αποκωδικοποίηση σημάτων MPEG4 δεν νομίζω ότι μπορεί να στέκει.
Σε κάθε περίπτωση μπορείς και μόνο ν΄ ελέγξεις αν δεν έχεις ορίσει ως επιλογή το «HOTEL MODE» κι ακόμη αν πριν
την έναρξη συντονισμού καναλιών έχεις επιλέξει «DTV» που ΄ναι το ΣΩΣΤΟ κι όχι «ATV» που σημαίνει Αναλογική
Τηλεόραση και δεν ισχύει στην εποχή μας.
Προς περαιτέρω βοήθειά σου από την ιστοσελίδα : https://www.manualslib.com/manual/10...-32av555d.html
κατεβαίνει το Service Manual της TOSHIBA 32AV555D, όπου στις σελίδες 87, 88 αναφέρεται πως εισέρχεσαι στο
«SERVICE MODE» , στις σελίδες 98 έως 102 πως διενεργείται η Αυτοδιάγνωση (SELF TEST FUNCTION) και στη σελίδα
103 πως γίνεται η είσοδος στο «HOTEL MODE».
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης