Καλημέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με ένα ψυγείο lg που με παιδεύει εδώ και πολύ καιρό. Δουλεύει κανονικά η κατάψυξη αλλά ανά διαστήματα σταματάει να κρυώνει η συντήρηση με αποτέλεσμα να αλλοιώνονται τα προϊόντα. Έρχομαι σε επαφή με τον πρώτο μάστορα εν μέσω καραντίνας και μου λέει τηλεφωνικά για απόψυξη... Το κάνω τρεις μέρες απόψυξη. Μετά ξαναδουλευει. Μετά από ένα μήνα πάλι τα ίδια. Το ξανακάνω απόψυξη. Ξανά τα ίδια πιο σύντομα σε καμία δεκαπενταρια μέρες. Φωνάζω άλλον μάστορα που το ανοίγει και μου λέει για αισθητήρα απόψυξης αλλά ο ίδιος δεν αναλαμβάνει γιατί τα lg είναι δύσκολα ψυγεία. Φέρνω τρίτο μάστορα μου το ανοίγει όλο το ψυγείο, κάνει κάτι μετρήσεις λέει είναι οκ έχει πιάσει Πάγο η κατάψυξη, μου τον λιώνει, φεύγει και μου λέει αν το ξανακάνει είναι η πλακέτα. Δούλεψε μετά την απόψυξη για 15μερες και τώρα πάλι τα ίδια. Να σημειώσω ότι ο θερμοστάτης μέσα στη συντήρηση δεν λειτουργεί (αντί να μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια και δεν μπορείς να το χειριστείς, σαν να έχει φτάσει στην υψηλότερη θερμοκρασία) κάτι για το οποίο ενημέρωσα τον μάστορα και μου είπε δεν έχει σχέση αυτό 🤷🏼*♀️
Η ερώτηση μου είναι αν ήταν πλακέτα θα δούλευε η κατάψυξη και όχι η συντήρηση; Έχω την εντύπωση ότι δεν θα δούλευε καθόλου το ψυγείο. Επίσης αν ήταν πλακέτα θα δούλευε κ μετά από λίγο πάλι θα έβγαζε πρόβλημα, δε θα το έβγαζε μια κ έξω; Μήπως είναι τελικά ο θερμοστάτης; Είναι μοντέλο 15ετιας, ρε παιδιά τι να κάνω; Είμαι οριακά να το πετάξω και να πάρω καινούριο! Άλλο να δώσω 50 για θερμοστάτη κι αλλο 200 για καινούργια πλακέτα (κ αν βρούμε διαθέσιμη μετά από τόσα χρόνια);