Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή πρόβλημα χρονοδιακόπτη απόψυξης

γεια σας! Έχω ένα ψυγείο samsung μοντέλο sr-389 ice world το πρόβλημα είναι το εξής, το ψυγείο δουλεύει κανονικά μία ημέρα περίπου, μετά σταματάει και δεν παίρνει μπροστά, ανακάλυψα ότι πίσω έχει ένα χρονοδιακόπτη που όταν το γυρνάω προς τα δεξιά χειροκίνητα ξαναπαίρνει μπρος δουλεύει μία μέρα και πάλι τα ίδια. Άλλη περίπτωση που νομίζω ότι έχει σχέση με το χρονοδιακόπτη είναι ότι δουλεύει συνέχεια το ψυγείο χωρίς να σταματάει καθόλου και να μην 'ακούει' ο θερμοστάτης, με αποτέλεσμα να χάνει τη δύναμή του το μοτέρ και να μην κάνει καλή ψύξη Και κατάψυξη το ψυγείο,θελω να σιγουρευτώ για αυτό θέλω να ρωτήσω είναι θέμα χρονοδιακόπτη? Και αν ναι πού μπορώ να βρω και πόσο είναι το κόστος του συγκεκριμένου μοντέλου? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nektarios17 : 03-11-19 στις 00:40 Αιτία: Λανθασμένη διατύπωση τίτλου.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnnyb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω για το link! Τελικά για να σιγουρευτώ και εγώ από την περιγραφή που σας έδωσα ο χρονοδιακόπτης θα έχει το πρόβλημα μάλλον...???

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Το έχω πάθει στο παρελθόν σε παρόμοιο Samsung (SR-368 ). Το πρόβλημα ήταν ότι είχε χαλαρώσει το πρωτεύον γρανάζι του μειωτήρα, και γύριζε τρελά μέσα του ο άξονας του μοτέρ, χωρίς να προχωράει ο μηχανισμός. Δεν είχα βρει με τα ίδια χαρακτηριτικά, έβαλα ένα universal με μεγαλύτερα διαστήματα on/οff που μου έδωσαν στο κατάστημα ανταλλακτικών, και δουλεύει μια χαρά εδώ και καμμιά δεκαριά χρόνια.

Προεπιλογή

Μάλιστα κατάλαβα... τότε θα πάω να πάρω και εγώ αύριο ένα χρονοδιακόπτη που μου έστειλε ένας φίλος εδώ ένα link που μου πρότεινε να πάρω γύρω στα 17 ευρώ πιστεύω να κάνει. ευχαριστώ πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον να είστε καλά!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nektarios17 : 03-11-19 στις 20:06

Προεπιλογή

Τελικά έβγαλα από πάνω τον παλιό χαλασμένο χρονοδιακόπτη και πήγα σε ένα κατάστημα και το έδειξα και μου έδωσε ένα ίδιο το τοποθέτησα πάνω στο ψυγείο και το ψυγείο δουλεύει κανονικότατα Όλα καλά σαν καινούργιο! Σας ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχατε σε αυτή τη συζήτηση και για τις συμβουλές σας με βοηθήσατε πολύ να είστε καλά!

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Nektarios17 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (05-10-23)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-19, 21:45
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-07-19, 22:44
  3. [LG] Δεν ξεκινάει και βγάζει σφαλμα
    από giagiwtis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-19, 20:20
  4. Απαντήσεις: 6