Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chrisrer
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή μεταφορα δεδομενων με σημα

Καλησπέρα παίδες
    θέλω να ρωτήσω εάν γίνεται μεταφορά δεδομένων μέσω σήματος...παράδειγμα δίκτυο υπολογιστών με ethernet και μεταφορά δεδομένων σε άλλο δίκτυο υπολογιστών με καλώδιο τηλεφώνου μέσο σήματος........έχω βρει ένα τέτοιο μηχάνημα αλλά είναι πανάκριβο...η ερώτηση μου είναι γίνεται αυτή η διαδικασία μέσω 2 ρουτερ? η αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

υστερόγραφο....όλη αυτή η διαδικασία θα γίνει τοπικά και όχι με κάποιον provider

Μέλος
    Όνομα
    μιχαλης
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Έγραψες στο hlektronika.gr
    Γράφεις και εδω..
    Εδώ είναι για επισκευές. Μονο.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Το avatar του χρήστη error
    Μέλος
    Όνομα
    error
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Aν και το νημα εδω είναι για επισκευές.... για το πρόβλημά σου ολα καθορίζονται από την ταχύτητα που χρειάζεσαι...και την απόσταση.... (μετά παμε και σε εμπόδια )

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από error Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν και το νημα εδω είναι για επισκευές.... για το πρόβλημά σου ολα καθορίζονται από την ταχύτητα που χρειάζεσαι...και την απόσταση.... (μετά παμε και σε εμπόδια )
    παιδια συγνωμη θα διαγραψω το post

Το avatar του χρήστη error
    Μέλος
    Όνομα
    error
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Δεν ξέρω αν εχουν πρόβλημα οι mod. αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε νομίζω τιμή μας... αυτό υπηρετεί ολη η σελίδα...βοηθάει ο καθένας με ότι μπορεί τ

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από error Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν εχουν πρόβλημα οι mod. αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε νομίζω τιμή μας... αυτό υπηρετεί ολη η σελίδα...βοηθάει ο καθένας με ότι μπορεί τ
    Σε ευχαριστω πολυ , εχουμε ενα γραφειο 10 υπολογιστων τοπικο δικτυο και θελουμε να μεταφερουμε τα δεδομενα σε ενα αλλο γραφειο 20 υπολογιστων τοπικα και ενσυρματα αποστασης 4 χιλιομετρων , εδω ερχεται αυτη η συσκευη https://www.amazon.com/Allied-Telesi.../dp/B002J1TGYO που συνδεεται με ethernet απο το switch των υπολογιστων και το μετατρεπει σε σημα μεσω τηλεφωνικου καλωδιου ως την επιλογη master στην αλλη συσκευη που ειναι σε αποσταση 4 χιλιομετρων ως slave , λαμβανει η συσκευη slave το σημα και το μετατρεπει σε δεδομενα και το διαμοιραζει στο δικτυο των υπολογιστων μεσω switch.........Τωρα αυτο που θελω να καταλαβω να πειραματιστω ειναι οτι εφοσον εχουμε ενα modem-router το οποιο διαθετει τηλεφωνικη γραμμη που συνδεεται στον isp μεσω σηματος για να εχουμε ιντερνετ σπιτι μας (στην ουσια τι κανει ενα ειδος κλησης στον isp) ετσι ωστε να γινει επιβαιαβεωση οτι ειμαστε συνρομητης για να μας δωσει ιντερνετ, να φτιαξουμε εμεις τοπικα με καποιο τροπο 2 ρουτερ σε μαστερ και σλαβε και να επικοινωνουνε τοπικα μεσω τηλεφωνικης γραμμης.....θελω να πιστευω οτι εγινα ποιο ξεκαθαρος

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Αυτό που παραθέτεις είναι έως 3km.
    Πέρα από αυτό υπάρχουν πολλοί περιορισμοι όπως ο τρόπος εγκαταστάσης η υγρασία κλπ τα οποία θα δημιουργούν πολλά προβλήματα.
    Επίσης δεν σου κάνει εντύπωση απ' το 2009 δεν υπάρχουν αξιολογήσεις;να δούμε τελικά δουλεύει η όχι;

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που παραθέτεις είναι έως 3km.
    Πέρα από αυτό υπάρχουν πολλοί περιορισμοι όπως ο τρόπος εγκαταστάσης η υγρασία κλπ τα οποία θα δημιουργούν πολλά προβλήματα.
    Επίσης δεν σου κάνει εντύπωση απ' το 2009 δεν υπάρχουν αξιολογήσεις;να δούμε τελικά δουλεύει η όχι;
    Καλημερα Βασιλη, κοιτα επιμενω στο ενσυρματο γιατι ας πουμε οτι ειναι η πολιτικη της εταιρειας/οργανισμου , θα μπορουσαμε να βαλουμε 2 τερατακια wifi κεραιουλες και να τελειωνε το μουχαμπετι, οπως και δεν υπαρχει ιντερνετ για να κανεις μεσω αλλον ενεργειων , ειναι καθαρα lan ολο το δικτυο και χρησημοποιουν αυτη την συσκευη οπως πολυ καλα ειπες στα 3 χιλιομετρα γιατι ενα κομματι του οργανισμου ειναι σε αυτη την αποσταση.....Η εγκατασταση της ανεξαρτητης τοπικης τηλεφωνικης γραμμης εγινε με μονοση και υπογεια για υγρασιες κλπ και δουλευει μια χαρα με την συγκεκριμενη συσκευη.......Η ερωτηση μου ειναι μπορουμε να εφαρμοσουμε αυτην την επικοινωνια μεταξυ των 2 κομματιων με 2 modem/router που να εχουν καποιο firmware (openwrt κλπ) ως master και slave με την ανεξαρτητη τοπικη τηλεφωνικη γραμμη?

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Master slave σε τέτοιο δίκτυο δεν εξυπηρετεί.εσυ θες δύο converters ή extenders.Κοιτα την patton έχει extenders,για αυτή την δουλειά,αλλά δεν μπόρεσα να βρω τιμη.Βασικα πίστευα ότι με 12-20w μπιχλιμπιδια δεν πρόκειται να κάνεις δουλειά.κανε μια ερώτηση ν δούμε κόστος .

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία