Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Γεύση νερού με καινούρια μπαταρία νιπτήρα

Άλλαξα τη μπαταρία του νιπτήρα της κουζίνας στο σπίτι που μένω. Θα την πλήρωνε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να βάλω μία φθηνή αφού και η προηγούμενη δεν ήταν της προκοπής.
    Πήρα την φθηνότερη που βρήκα στο praktiker και την άλλαξα μόνος μου. Την έβγαλα και την τοποθέτησα 2η φορά (είχα κάνει ένα άσχετο λάθος) αλλά μάλλον επειδή αρχικά είχα σφίξει παραπάνω τα σπιράλ, χάλασαν οι φλάντζες και έσταζαν ελαφρώς. Τα ξαναέβγαλα, τα έσφιξα με τεφλόν και δεν στάζει.

Περίπου μια βδομάδα μετά παρατήρησα πολύ έντονη μυρωδιά και άσχημη γεύση στο νερό. Αυτή η μυρωδιά και η γεύση παρατηρούνται αφού μείνει για ώρα κλειστή η βρύση (πάνω από μισή ώρα) και μόνο στο νερό που βγαίνει στην αρχή. Αν το αφήσω να τρέξει λίγο βελτιώνεται. Έχω φίλτρο που σχεδόν τις εξαφανίζει αλλά δεν νιώθω άνετα να πίνω. Με την παλιά βρύση δεν είχα πρόβλημα. Επίσης δεν είναι από το δίκτυο αφού στις βρύσες του μπάνιου δεν παρατήρησα κάτι.

Πού μπορεί να οφείλεται; Ανέφερα τα παραπάνω μήπως είναι από τις φλάντζες ή το τεφλόν. Τι μπορεί να απελευθερώνεται στο νερό που μένει στάσιμο μέσα στη μπαταρία και αλλάζει η γεύση;

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Το φιλτρο είναι μετά την βρύση η πριν;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το φιλτρο είναι μετά την βρύση η πριν;
    Εννοείται μετά τη βρύση.

Το θέμα είναι πως με την παλιά βρύση δεν είχα κανένα πρόβλημα και μπορούσα να πιω χωρίς το φίλτρο. Τώρα πρέπει να περιμένω να τρέξει για να πιω. Υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί με τον καιρό; Τι μπορεί να συνέβη και χάλασε η γεύση λίγες μέρες μετά την τοποθέτηση της καινούριας;

Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jariko Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλαξα τη μπαταρία του νιπτήρα της κουζίνας στο σπίτι που μένω. Θα την πλήρωνε ο ιδιοκτήτης και μου είπε να βάλω μία φθηνή αφού και η προηγούμενη δεν ήταν της προκοπής.
    Πήρα την φθηνότερη που βρήκα στο praktiker και την άλλαξα μόνος μου. Την έβγαλα και την τοποθέτησα 2η φορά (είχα κάνει ένα άσχετο λάθος) αλλά μάλλον επειδή αρχικά είχα σφίξει παραπάνω τα σπιράλ, χάλασαν οι φλάντζες και έσταζαν ελαφρώς. Τα ξαναέβγαλα, τα έσφιξα με τεφλόν και δεν στάζει.

Περίπου μια βδομάδα μετά παρατήρησα πολύ έντονη μυρωδιά και άσχημη γεύση στο νερό. Αυτή η μυρωδιά και η γεύση παρατηρούνται αφού μείνει για ώρα κλειστή η βρύση (πάνω από μισή ώρα) και μόνο στο νερό που βγαίνει στην αρχή. Αν το αφήσω να τρέξει λίγο βελτιώνεται. Έχω φίλτρο που σχεδόν τις εξαφανίζει αλλά δεν νιώθω άνετα να πίνω. Με την παλιά βρύση δεν είχα πρόβλημα. Επίσης δεν είναι από το δίκτυο αφού στις βρύσες του μπάνιου δεν παρατήρησα κάτι.

Πού μπορεί να οφείλεται; Ανέφερα τα παραπάνω μήπως είναι από τις φλάντζες ή το τεφλόν. Τι μπορεί να απελευθερώνεται στο νερό που μένει στάσιμο μέσα στη μπαταρία και αλλάζει η γεύση;
    Εχω πάθει τα ίδια σε δικό μου σπίτι σε νησί με νέα εγκατάσταση πολυστρωματικής σωλήνες και δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να τρέξει το νερό για να μπορώ μετά να πιώ.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Ποια βρύση είναι;πιθανων δεν έχει αντιβακτιριδιακο υλικό .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποια βρύση είναι;πιθανων δεν έχει αντιβακτιριδιακο υλικό .
    link
    Αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα καλύτερη αλλά δεν είναι δικό μου το σπίτι και δεν θέλω να ξηλώνω βρύση φεύγοντας.

Παρόμοια Θέματα

1. πρόβλημα με μπαταρία
    από mpiftekias στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-10-17, 22:32
  2. Περιεργη γεύση νερου απο βρύση
    από kostasko23 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-16, 14:14
  3. Πρόβλημα με μπαταρία αυτοκινητου
    από Alxnks στο forum UPS & Πηγές Τροφοδοσίας
    Απαντήσεις: 9