Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    χρυσοστομος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή SONY KLD46-EX1 ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

Καλησπερα στο forum εχω αυτη την τηλεοραση και απο την φωτογραφια μπορειτε να δειτε οτι βγαζει αυτες τις καθετες γραμμες καποια στιγμη προσεξα οτι οι χρωματιστες αλλαζαν θεση αλλα οι καθετες ασπρες γραμμες ηταν και απο τις δυο πλευρες και απο οτι μπορειτε να δειτε ειναι τωρα απο την μια πλευρα καθαρισα με ισπροπυλικη αλκοολη τα t-con αλλα τιποτα η ερωτηση μου ειναι μπορει ναναι κατι αλλο μπας και την σωσω γιατι παω μαλλον για panel οποτε δεν αξιζει.Σημειωση δεν την εχω συνδεσει μετην κεραια και οι γραμμμες δεν εμφανιζονται αμεσως αλλα μετα απο καποια δεπτερολεπτα.... ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβλουλες σας!!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    χρυσοστομος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ T-CON? KAI ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ?

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη Σίνδος

Προεπιλογή

Κατα πάσα πιθανότητα ειναι το πανελ. Βγαλε και μια φωτο την t-con να δούμε....

Μέλος
    Όνομα
    χρυσοστομος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

20190312_141607.jpg
    ειναι η πλακετα της τηλεορασης ... εκανα και ενα πειραμα αφησα στον αερα τα ribbon cables και η οθονη αναβε αλλα φυσικα δεν εδειχνε τιποτα μολις τα ξαναεβαλα εδειχνε δεξια και αριστερα σε αυτην την περιπτωση κοκκινες γραμμες αντι για ασπρες δεν ξερω μηπως μπορει να βοηθησει εχω την εντυπωση οτι μου φαινεται το ic 900 που ειναι διπλα στον ασπρο απαγωγεα θερμοτητας ειναι ψημενο.....δεν φαινεται στην φωτο και το λεω γιατι αυτο ειχε καποιο ειδος βερνικιου και μαλλον το βλεπω να εχει λιωσει (το βερνικι) ευχαριστω για την βοηθεια!!!

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Χρυσόστομε,
    το πρόβλημά σου είναι στο ένα από τα δύο flex cables που ξεκινούν από τη T-Con Board κι ακουμπούν (μ΄ εργοστασιακό κόλλημα - LASER activity)
    το κρύσταλλο εσωτερικά στο panel.
    Αν καταφέρεις ανοίγοντας το panel (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο κι επικίνδυνο από κάθε άποψη - μικροχειρουργική γαρ -) να στριμώξεις με κάποιο
    τρόπο το flex cable ώστε όλες οι επαφές του ν΄ ακουμπούν κανονικά στο κρύσταλλο, τότε οι γραμμές που παρατηρείς θ΄ εξαφανιστούν.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Μέλος
    Όνομα
    χρυσοστομος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

ευχαριστω για τις συμβουλες σας πραγματικα!!! μαλλον ειναι το panel αλλα πρεπει να τονισω και μια παρατηρηση.... την οποια ξεχασα βγαζοντας την μια καλωδιο ταινια (αριστερη) απο τις δυο και αφηνοντας την μια συνδεδεμενη(δεξια) η οθονη ειχε τελειως διαφορετικη συμπεριφορα ασπρες γραμμες μεχρι την μιση οθονη(δεξια πλευρα) και απο την αλλη πλευρα τις γραμμες οπως φαινεται αλλα ασπρες και στην φωτο που εστειλα (ειναι η αριστερη πλευρα) εαν ειναι κατι που σας ειναι υποπτο να ελεγξω απο αυτες τις ενδειξεις που παρατηρησα δεκτη καθε συμβουλη εχω κατεβασει τo service manual αλλα δυστυχως δεν εχει την πλακετα t-con....Και κατι αλλο πως μπορω να ελεγξω τις καλωδιοταινιες που φευγουν απο την t-con και που μπορω να βρω αντιστοιχες?
    Σας ευχαριστω ολους!!!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] sony xperia z3 compact χωρις φως στην οθονη
    από tsitsi58 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-16, 23:37
  2. [Τηλεόραση Samsung] samsung LE 40B650T2W προβλημα στην οθονη
    από gg4a στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-12-15, 10:12
  3. [Τηλεόραση Samsung] samsung le 40d προβλημα στην οθονη..
    από titanicfm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-12-14, 18:38
  4. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα σε λατποπ στην οθονη
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-13, 18:36
  5. [Κασετόφωνο] Sony WM-EX1 HG
    από Popeye στο forum Κασετόφωνο & Πικάπ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-13, 19:09

Δικαιώματα - Επιλογές