Στη συντήρηση έχει 8 με 9 βαθμούς. Στην κατάψυξη δεν ξέρω ακριβώς αλλά παγάκια δεν κάνει, δεν παγώνουν ούτε λίγο, νερό σκέτο όπως τα βάζω. Έκανα απόψυξη μήπως, αλλά τίποτα. Από πού να αρχίσω;; Ευχαριστώ πολύ
Στη συντήρηση έχει 8 με 9 βαθμούς. Στην κατάψυξη δεν ξέρω ακριβώς αλλά παγάκια δεν κάνει, δεν παγώνουν ούτε λίγο, νερό σκέτο όπως τα βάζω. Έκανα απόψυξη μήπως, αλλά τίποτα. Από πού να αρχίσω;; Ευχαριστώ πολύ
μπορεί να χει πρόβλημα ψυκτικό ''φρεον'' μπορεί ηλεκτρονικό. ανέβασε φώτο για να σε βοηθήσουμε. και λεπτομέρειες. π.χ. το κομπρεσέρ δουλεύει συνεχεία? σταματάει καθόλου?
Σήμερα το πρωί που το παρακολούθησα για ένα δίωρο σταμάτησε για κανένα τέταρτο να δουλεύει. Τη θερμοκρασία την έχω στο max. Το ψυγείο είναι μόνο 5 χρόνων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krumel21 : 05-03-19 στις 11:50
Ξεκίνα βγάλε το πλαστικό καλημα από την κατάψυξη για αρχή και δες σε λειτουργία άμα παγωνη το στοιχείο άμα παγωνη βάλε το χέρι σου στον διακόπτη και δες άμα δουλεύει ο ανεμηστηρας
Επανέρχομαι πάλι γιατί τόσο καιρό δεν άδειασα να ασχοληθώ. Λοιπόν, έβγαλα τα καπάκια της κατάψυξης όπως μου είπατε, ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά αλλά το στοιχείο δεν είναι καθόλου παγωμένο, μόνο στην αρχή ένα κομμάτι 10-15 εκατοστά που έρχεται από πολύ λεπτό σωληνάκι. Τι σημαίνει αυτό;; ότι τελικά θέλει φρεον ή δε δουλεύει σωστά το κομπρεσέρ;; πάντως ακούγεται ότι δουλεύει.IMG_20190403_111129.jpg
Απορίες που έχω είναι, με ποια δεδομένα ο τεχνικός σου λέει ότι η επισκευή θα κρατήσει από μια βδομάδα μέχρι έναν χρόνο; Τι είναι αυτό που θα φθαρεί γρήγορα και θα χαλάσει , ποιο σωληνάκι σου έκοψε και τι είδους επισκευή θα κάνει , θα αντικαταστήσει τον τριχοειδή ή μήπως το μοτέρ. Γιατί να πάρεις καινούριο αφού και αυτό καινούριο είναι(5) ετών . Όλα φτιάχνουν , άλλο 70€ και άλλο 400€ για αγορά νέου ψυγείου.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα και από εμένα είμαι τεχνικός ψυκτικος διάβασα τα σχόλια σας και έχω να πω το έξεις. Ο συνάδελφος ήταν ειλικρινής μαζί σ. Τι κόστος 70€ είναι λογικό το ποσό θα κρατήσει εξαρτάται καθαρά από το μέγεθος της διαρροή.η διαρροή μπορεί να είναι οπουδήποτε. Αν είναι στην υψηλή πλευρά του κυκλώματος θα τα χάσει γρήγορα.σκεψου ότι έχω πελάτη που του βάζω συμπληρώνω υγρά μια φορα στους 14 μήνες περίπου (R600) αν ο τεχνικός σ θέλει να ασχοληθεί παραπάνω μπορεί να το ψάξει με σαπούναδα η ανίχνευτη αν και οι πιθανότητες είναι λίγες .έχει τύχει να μου δείχνει ο ανιχνευτής διαρροή εσωτερικα στη καμπινα έβγαλα το στοιχείο το πρεσαρα με αξοτο το έβαλα σε λεκάνη με νερό βρήκα τη διαρροή τη κόλλησα και το θέμα έληξε. Ελπίζω να βοήθησα
Το μέγεθος της διαρροης δεν υπάρχει τρόπος να το δεις? Γιατί να μας ακουμπήσει 70 και την άλλη μέρα (στη χειρότερη) να μην έχει ψυγειο? Ωραία και ξεκάθαρα. Φίλε το πρεσαρω βλέπω τι παίζει ,μου δίνεις τόσα και αν θέλεις το συνεχίζουμε. Πιο ειλικρινά και σωστά!
Απορία: Πως εχεις διαρροή σε φρεον r600 και κρατάει 14 μήνες περίπου? Στην εξισορρόπηση δεν χάνονται τα λιγοστά που παίρνει?
tapavakos.gr
Έτσι ακριβώς Γιάννη. Με μια διαφορά μόνο. Μου είπε ότι έχει γραμμή που περνάει φρεον και γυρω γυρω εκει που ακουμπαει το λαστιχο, σε ολη την πορτα και συνήθως εκει παθαινει διαρροή και δε φτιαχνεται με τιποτα.