Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Acer Aspire 6930G

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή Acer Aspire 6930G

Εκανα λάθος και το έβαλα σε κατηγορία Tablet.Εχω το εν λόγω Laptop κι εδώ και πολύ καιρό την ώρα που πήγαινε να βγάλει την πρώτη οθόνη των Windows άναβε στιγμιαία και έσβηνε αμέσως μετά η οθόνη. Επειδή έχει δουλέψει πολλές ώρες θεωρώ ότι χρειάζεται αντικατάσταση η λάμπα Back Light. Γνωρίζεται κάποιο κατάστημα εδώ Αθήνα που να πουλάει ανταλλακτικό τέτοιο?? γιατί από το ebay θα καθυστερήσει αρκετά. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει.Δεν έχω αντικαταστήσει ποτέ μου και ούτε που γνωρίζω κατάστημα εδώ Αθήνα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chipakos-original : 23-12-18 στις 20:03
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Καλησπερα. μπορει να εχει πρόβλημα το inverter μπορεί και η λάμπα. η οθόνη ειναι αρκετά ακριβή και θα δυσκολευτείς να βρεις. κανε όλους τους ελέγχους πρώτα και μετα ψάχνεις οθόνη, η αλλάζεις μόνο λάμπα.

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xrhstos1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα. μπορει να εχει πρόβλημα το inverter μπορεί και η λάμπα. η οθόνη ειναι αρκετά ακριβή και θα δυσκολευτείς να βρεις. κανε όλους τους ελέγχους πρώτα και μετα ψάχνεις οθόνη, η αλλάζεις μόνο λάμπα.
    Ναι αύριο κι όλας θα κάνω χειρουργείο γιατί σήμερα μου έσπασε τα νεύρα και κάπου στο εργαστήριο έχω και μία λάμπα spare μετ/νη, αν είμαι τυχερός θα έχει το ίδιο μέγεθος με την δική μου θα μπορέσω να κάνω δοκιμή για να στριμώξω τη βλάβη. Θα κάνω ένα αναγνωριστικό άνοιγμα αύριο και θα επανέλθω. Πάντως αν είναι για οθόνη θα αγοράσω από ebay και θα περιμένω όσο χρειαστεί απλά έλεγα αν υπήρχε μαγαζί κάπου Αθήνα να αγόραζα μία λάμπα έτσι ώστε μιας και θα το ξεκοιλιάσω να του άλλαζα κατ ευθείαν την λάμπα που είναι φτηνή σχετικά.

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Συνδεσε πρωτα μια εξωτερικη οθονη να εισαι σιγουρος..Επισης ριξε το φως ενος φακου απο το πλαι στην οθονη του λαπτοπ να δεις αν εχει εικονα ..
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συνδεσε πρωτα μια εξωτερικη οθονη να εισαι σιγουρος..Επισης ριξε το φως ενος φακου απο το πλαι στην οθονη του λαπτοπ να δεις αν εχει εικονα ..
    Α βέβαια αυτά έχουν γίνει το λειτουργώ πάντα με HDMI και λειτουργεί θαυμάσια, και όταν έσβησε πήρα το φακό μου και το φώτισα εξωτερικά σε μία γωνία του και δείχνει κανονικά από μέσα. Είμαι 100% σίγουρος ότι το πρόβλημα είναι στον οπίσθιο φωτισμό του, απλά σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων δεν μου παρουσίασε το φαινόμενο καμία φορά και γι αυτό παρέτεινα το χειρουργείο για λίγο αργότερα.Πιστεύω ότι έχουν συμπληρωθεί οι ώρες λειτουργίας από την λάμπα του οπίσθιου φωτισμού και γι αυτό άλλες φορές τα καταφέρνει να ανάψει ενώ άλλες φορές αποτυγχάνει.Πολύ θα ήθελα να το ξεκοιλιάσω αλλά την ίδια στιγμή αφού βγάλω την παλιά λάμπα από το Panel να τοποθετήσω επιτόπου μία καινούρια.

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Δημήτρη από την ελάχιστη εμπειρία μου θα σου πρότεινα να εστιάσεις περισσότερο στο inverter. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα ...

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Acer Aspire One A0751h
    από sokra στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-07-16, 19:24
  2. [Φορητός Η/Υ] Acer Aspire 6930G Δεν ανάβει καθόλου!
    από sokra στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-16, 19:30
  3. [Φορητός Η/Υ] ACER ASPIRE ONE GZ8
    από fm355 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-11-15, 13:55
  4. [Φορητός Η/Υ] acer aspire 6930g πρόβλημα με vga
    από jgz750s στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-13, 23:50
  5. [Φορητός Η/Υ] Acer Aspire 5100