Γεια σας και από μένα.
Έχω στα χέρια μου μια τηλεόραση SAMSUNG LE32A656A1F LCD TV 32'' και έχει πρόβλημα με τη Main board καθώς έχω ελέγξει όλα τα υπόλοιπα, power board, tcon, inverter board και λειτουργούν κανονικά.Το αρχικό της πρόβλημα είναι ότι δίνεις ρεύμα ανάβει το κόκκινο ενδεικτικό λαμπάκι για το standby και όταν πατάς από το τηλεκοντρόλ ή από τα κουμπιά αφής για ενεργοποίηση δεν κάνει τίποτα παρά μόνο σβήνει το κόκκινο ενδεικτικό λαμπάκι, ανάβει ο οπίσθιος φωτισμός για ένα δευτερόλεπτο μόνο και ακούγετε από το power board ένας θόρυβος μπιζζ για ένα με δύο δευτερόλεπτα σταματάει για τρία τέσσερα δευτερόλεπτα και ξανά τα ίδια.Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι αν ζεστάνω με ένα σεσουάρ τη Main board στο σημείο που είναι η θωράκιση, ίσων να δουλέψει, το έκανα και όντως δούλεψε κανονικά,το μόνο που δεν μπορούσα να ελέγξω είναι το αν και κατά πόσο πιάνει σωστά τα κανάλια γιατί ήμουν σε αποθήκη στο υπόγειο.Έπειτα αφαίρεσα τη θωράκιση και τμηματικά ζέσταινα το κομάτι της πλακέτας που ήταν κρυμμένο από κάτω από την θωράκιση και κατέληξα στο σημείο αυτό που είναι μαρκαρισμένο με κόκκινο.Κάθε βοήθεια σας είναι ευπρόσδεκτη καθώς δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις όντας ερασιτέχνης.
IMG_20181127_131523.jpgIMG_20181127_224933b.jpgIMG_20181127_131548b.jpg