Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή Pitsos ψυγείο δεν κάνει συντήρηση

Καλημέρα σε όλους, εχω θέμα με το ψυγείο μου pitsos P1KCL3600D και σε κάποια φάση που δεν πήρα χαμπάρι, έσβησαν τα λαμπάκια της κατάψυξης, το τράβηξα και ειδα απο πίσω πως, στο ανεμιστηρακί κάτω είχε μπλεχτεί το χερούλι μιας σακούλας( πως βρέθηκε εκεί δεν ξέρω). Το κόβω και το βγάζω και δουλεύει η κατάψυξη μια χαρά αλλά τα λαμπάκια δεν άναψαν.. Το θέμα μου όμως πιο πολύ είναι ότι ενώ της συντήρησης τα λαμπάκια δουλεύουν όλα μια χαρά, η δεν κάνει συντήρηση ενώ ο ανεμιστήρας μέσα στο ψυγείο δουλεύει κανονικά, το διαπίστωσα ανοίγοντας το, πάτησα με το χέρι το κουμπάκι που πατάει κλείνοντας η πόρτα και το είχα να κουνιέται... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι σε κάποια φάση το λαμπάκι μέσα στο ψυγείο έκανε σαν να αναβοσβήνει σαν να είναι έτοιμο να καεί, το έβγαλα και το ξανά έβαλα και ανάβει κανονικά..
    Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατί είμαι σε πανικό μιας και δεν παίζει φράγκο για αγορά καινούριου, ούτε για μάστορα..
    Ευχαριστώ των προτερων

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αν το εχεις με τα ηλεκτρονικα και εχεις τα καταλληλα εργαλεια τοτε αλαξε ολους τους πυκνωτες στην πλακετα και το πιο πιθανο ειναι να στρωσει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν το πολυ εχω με τα ηλεκτρολογικα, αλλα ο μπαμπας μου τα καταφερνει.
    Ηδη διαβασα το νημα για τους πυκνωτες για αλλαγη και αυριο πρωι πρωι θα παω να τους προμηθευτω ( αν δεν κανω λαθος 470μf 16v ειναι αυτοι που θελουν αλλαγη )
    Παλι καλα που σας βρηκα και δεν θα χρειαστει να ψαχνω για φτηνο ψυγειο.

Μέλος
    Όνομα
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Περιοχή
    ΑΡΓΟΣ

Προεπιλογή

καλημερα!εχεις καποια πηγη να προτειενεις για αγορα πυκνωτων?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παλικαρια εβγαλα την πλακετα και την πηγα σε εναν ηλεκτρονικο να μου μετρησει τα πυκνωτακια και τα βρηκε μια χαρα, το θεμα ειναι οτι μια αντισταση ηταν καμενη, μια πολυχρωμη κατω απο το μαυρο πυκνωτακι, παιζει να φταιει αυτο και να μου κανει μανορες το ψυγειο; δεν τον εχω αλλαξει ακομα, περιμενω να ερθει ο μπαμπας μου με την πλακετα με αλλαγμενη την αντισταση αυτη

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βασιλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παιδια αλλαχτηκε τελικα η αντισταση που ειχε η πλακετα αλλα δεν αλλαξε τιποτα, παλι δεν εχω συντηρηση, οποτε θα δοκιμασω να αλλαξω και τους πυκνωτες μπας και στρωσει.. Παντως απ' οτι θυμαμαι πριν χαλασει το λαμπακι μεσα στο ψυγειο μου εκανε σαν να παει να χαλασει, την εβγαλα και την ξαναεβαλα και δεν μου ειχα κανει ξανα μανουρα. Παιζει να εκανε κανα βραχυκυκλωμα λογο της λαμπας μεσα;
    Το θεμα μου ειναι πως και τα λαμπακια, πανω στην πλακετα για την καταψυξη δεν ειναι αναμενα ( δουλευει ομως η καταψυξη ) και τα λαμπακια της συντηρησης ειναι αναμενα ( δεν δουλευει ομως η συντηρηση )

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Πολυ δυσκολο να καει μια αντισταση απο μονη της, συνηθως ειναι παραπλευρη απωλεια αλλης βλαβης, πχ. Καμμενος ημιαγωγος ή προβλημα εκτος πλακετας που τραβαει μεγαλο ρευμα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Δραμα

Προεπιλογή

Ακριβώς το ίδιο προβλημα αντιμετωπίζω και 'γω. Το άφησα όμως 2 μέρες εκτός λειτουργίας και τώρα ψύχει η συντήρηση όπως πρέπει. Έβγαλες καποια άκρη με τα LED της κατάψυξης που δεν ανάβουν;

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Δεν ψύχεται η συντήρηση σε sharp ψυγείο
    από giorgos100 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-05-16, 22:09
  2. [Κλιματιστικό Daikin] Ενσύρματο daikin, 20 ετίας κάνει το δωμάτιο ψυγείο
    από skfn στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-15, 16:55
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-04-15, 14:30
  4. Πρόβλημα με ψυγείο καταψύκτη pitsos.
    από briko στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-10-13, 20:29
  5. [Siemens] Ψυγείο KS 43V01GR/03 10-15C στην συντήρηση ! ! !
    από sakistv στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-10-12, 12:26

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία