Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή Στεγνωτήριο Siemens SIVATHERM TXL2101

Αν και η μάρκα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία . Προ μηνών έπαψε να βγάζει θερμό αέρα . Το ξεβίδωσα πίσω , πάτησα το κουμπάκι της θερμικής ασφάλειας , τίποτα . Δεν είχα όργανο να μετρήσω κι έτσι το φόρτωσα στο αμάξι μου , ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΙΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΪ , γιατί δεν τόπαιρνε όρθιο . Από το service μου είπαν ότι θέλει αλλαγή πλακέτας , τουτέστιν 250€ . Το θεώρησα υπερβολή κι έψαξα την πιθανότητα να αγοράσω καινούργιο πλυντήριο-στεγνωτήριο (2 σε 1) , αφού έχουμε πρόβλημα χώρου . Μιλώντας με το πωλητή στον Κωτσόβολο , είπα ότι θα το παραλάβω εγώ και θα το φορτώσω ΠΛΑΙ στο αμάξι μου και μούβαλε πάγο . Μεταφέρω ακριβώς τα λόγια του :"Απαγορεύεται να γυρίσουμε στο πλάϊ πλυντήριο , ή και στεγνωτήριο ακόμη και καινούργια , επειδή το υπόλειμμα νερού θα κάψει την πλακέτα !" Έχω 2 ερωτήσεις :
    1. Ισχύει αυτή η άποψη . Που σημαίνει ότι τόκαψα εγώ το στεγνωτήριο , ή είναι πατάτα του πωλητή ;
    2. Η επιλογή πλυντήριο-στεγνωτήριο(2 σε 1) είναι σωστή ;
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Το avatar του χρήστη lepouras
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Προεπιλογή

2) όλοι λένε ότι δεν είναι καλά, είναι ποιο ευαίσθητα, δεν μπορούν να στεγνώσουν όλο τον όγκο που πλένουν(άρα πρέπει να βγάζεις τα μισά για να τα στεγνώσεις μετά) και λόγο ποιο πολύπλοκου συστήματος εχει ποιο ακριβές βλάβες. τα στεγνωτήρια από μόνα τους είναι πολύ ελαφριά και όλοι όσοι ΔΕΝ έχουμε χώρο τα βάζουμε πάνω από τα πλυντήρια. μπορείς να τα βάλεις και γενικά οπουδήποτε (μπαλκόνι, αποθήκη κλπ κλπ) γιατί δεν χρειάζονται αποχέτευση φτάνει να υπάρχει πρίζα να το σηκώσει. το νερό του(που μαζεύετε στο συρτάρι του) το χρησιμοποιείς (η γυναίκα βασικά) στο σιδέρωμα.
    Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης,και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης...
    Ποτέ δεν νικάς έναν ηλίθιο ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
    www.drakotrypa.gr

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

1-Οντως μπορει να γινει ζημια,το εχω δει πολλες φορες γιατι το στεγνωτηριο κραταει νερα στη βαση του και οταν το ξαπλωσεις τοτε αυτα πηγαινουν στην αντισταση με αποτελεσμα να γινεται βραχυκηκλωμα.Στις περισσοτερες περιπτωσεις η πλακετα επισκευαζεται.
    2-καλυτερη επιλογη απο πολλες αποψεις ειναι η αγορα ξεχωριστων συσκευων

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

(2) όλοι λένε ότι δεν είναι κλπ , κλπ
    (1) Οντως μπορει να γινει ζημια κλπ ,,κλπ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Πως επισκευάζεται η πλακέτα ; Αν τα καταφέρω θα γλιτώσω ένα σκασμό λεφτά . Αν δεν τα καταφέρω θα παραγγείλω 2 σε 1 το Indesit XWDE 861480X WSSS EU Πλυντήριο - Στεγνωτήριο . Μαζί με την Prime επέκταση εγγύησης στην 5ετία , θα μου κοστίσει 530/24=22 ευρώ τον μήνα . Prime επέκταση στον Κωτσόβολο σημαίνει αν χαλάσει οτιδήποτε 2η φορά , σου φέρνουν καινούργιο Πλυντήριο - Στεγνωτήριο . Είναι βέβαια 2πλά λεφτά από την αλλαγή πλακέτας , την οποία όμως πρέπει να πληρώσω μετρητά και θάχω στεγνωτήριο 10ετίας . Ίσως είναι ένα ρίσκο η τεχνολογία 2 σε 1 , αν όμως δεν μπορέσω να διορθώσω - με την βοήθειά σου - την πλακέτα , θα το κάνω . Ευχαριστώ και πάλι .

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις . Πως επισκευάζεται η πλακέτα ; Αν τα καταφέρω θα γλιτώσω ένα σκασμό λεφτά .

μακάρι , αν δεν ζαλιστείς από τα παρακάτω και τυγχάνει ίδια περίπτωση.
    http://forum.electronicwerkstatt.de/phpBB/Ersatzteile_Reparatur_Haushalt/waeschetrockner_siemens_siwatherm_txl_2101-t67969f40_bs0.html

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Μάνη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    [/COLOR]
    μακάρι , αν δεν ζαλιστείς από τα παρακάτω και τυγχάνει ίδια περίπτωση.
    http://forum.electronicwerkstatt.de/phpBB/Ersatzteile_Reparatur_Haushalt/waeschetrockner_siemens_siwatherm_txl_2101-t67969f40_bs0.html
    Αν ήταν Αγγλικά , έχει καλώς , Γαλλικά παίζεται , αλλά Γερμανικά δεν έχω ιδέα , οπότε το link μου είναι άχρηστο . Κάτι σε Ελληνικά , κατά προτίμηση ;

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

για αρχη θα πρεπει να μετρησεις αν εχει διαροη ρευματος η αντισταση.Αν εισαι τυχερος και εχει στεγνωσει χωρις να εχει παθει ζημια τοτε βγαζεις την πλακετα και κανεις οπτικο ελεγχο για καψημο,αν μπορεις ανεβασε και φοτο να την την δουμε,εχει πολλα εμπειρα ματια το forum

Παρόμοια Θέματα

1. Πρόβλημα με στεγνωτήριο Brandt
    από mavro στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-15, 09:44
  2. [Whirlpool] Πρόβλημα με στεγνωτήριο AWZ9989
    από lonestar στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-09-15, 13:06
  3. [AEG] στεγνωτήριο
    από nisioths στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4