Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη brasidas12
    Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή προβλημα με epson dx4450

καλησπέρα. σημερα ενώ πηγα να κανω εκτυπωση μου τα εκτυπωνε με οριζοντιες γραμμες. μου το εχει ξανακανει κ κανοντας καθαρισμο ακροφυσιων και κεφαλης το πρόβλημα λυνωταν.τωρα πηγα να κανω το ιδιο και μου αναψε και η ένδειξη για τελειωμενο μελανι. αυτό που ειχε τελειωσει ηταν το μαυρο κ εβαλα πανω το καινουργιο. ελα όμως που δεν μπορει να το δει και εξακολουθεί να μου αναβει η ενδειξη. τι μπορει να φταει ρε παιδια γιατι δεν εχω ιδεα από αυτά. το μηχανημα το εχω αρκετα χρονια και η αληθεια είναι πως το εχω λιωσει στις εκτυπώσεις μεχρι τωρα. τα λεφτα τουτα εβγαλε και πριν τον πεταξω και παω να αγορασω αλλον λεω μπας και φτιαχνεται

Το avatar του χρήστη Thansavv
    Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Φινλανδία

Προεπιλογή

Μύρωνα ίσως χρειάζεται να μηδενίσεις τον μετρητή για το waste ink pad. Όταν είχα τον DX4850 είχα το ίδιο θέμα. Κατέβασε το SSC Service Utility και δοκίμασε αν βοηθήσει.

Προεπιλογή

οριζόντιες γραμμές μπορεί να σημαίνει βουλωμένα ακροφύσια μπορεί να σημαίνει οτι έχει τελειώσει το μαϊμού μελάνι αλλά ο μετρητής δείχνει οτι έχει ακόμα μελάνι μπορεί να σημαίνει (μικρότερη πιθανότητα θα έλεγα) ότι έχει πάρει αέρα η κεφαλί (μάλλον εξαιτίας του cartridge)
    Αν έχει τελειώσει το μελάνι με άλλαγή θα διορθωθεί αν έχει βουλώσει και δεδομένο της ηλικίας του εκτυπωτή είναι μικρές οι πιθανότητες να ξεβουλώσει και αν έχει πάρει αέρα και τον αφήσεις 1-2 μέρες χωρίς να τον ζαλήζεις με καθαρισμους θα ξανατυπώσει...
    Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς μαζί του... το πιθανότερο είναι ότι έχεις είδη δώσει μία περιουσία για μελάνια για να κάνεις ελάχιστες εκτυπώσεις....
    Προσωπικά αν δεν ήθελα χρώμα θα έπερνα κάτι σε laser αν ήθελα χρώμα και δεν μπορούσα να πάρω laser θα έπαιρνα ένα hp inkjet. (εννοείς θα επαναγεμίζεις και γι αυτό πριν αγοράσεις ρώτα σε κατάστημα επαναγέμισης ποιον θα πρότειναν για να κοστίζει φθηνά η επαναγέμιση.)

Αν θες να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου μήπως και ξαναδουλέψει θα πρότεινα (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε epson) με την σκέψη οτι είναι βουλωμένη η κεφαλή να την βγάλεις και να την ακουμπήσεις σε ένα χαρτι κουζίνας που θα είναι μουσκεμένο με καθαριστικό τζαμιών (azax Κλπ) ή και να την ψεκάσεις με το καθαριστικό (το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε κεφαλή canon.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chip : 14-01-16 στις 22:19

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

αλλαξα όλα τα μελανια κ τα βλεπει κανονικα. εβγαλα κ καθαρισα την κεφαλη η οποια δεν ηταν βουλωμενη αλλα οι γραμμες δεν λενε να φυγουν κ εκτυπωνει μονο μαυρα τωρα....μαλλον παει για φουντο κ εγω για καινουργιο εκτυπωτη

Προεπιλογή

μα γι αυτό δεν τυπώνει γιατί είναι βουλωμένη (εσωτερικά δεν φαίνεται το βούλωμα...)

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

κ πως στο καλο να την ξεβουλωσω; την εβαλα σε αζαξ για μια μερα,φυσιξα με συριγγα από τα ακροφυσια αλλα δεν εγινε δουλεια

Μέλος
    Όνομα
    Τακης
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Προεπιλογή

Καποιος τεχνικος μου ειχε πει οτι την βουτας σε ενα ταπερακι με απιονισμενο νερο! Σημερα παρεπιπτοντως το εκανα στην δουλεια σε ενα φωτογραφικο hp! Tην αφηνα μεσα μια ωρα κ μετα την ξεπλενα κ αλλαζα το νερο! Συνολικα 4 πλυσεις! Αυριο θα το δοκιμασω!

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Τακης
    Περιοχή
    ΑΡΤΕΜΙΔΑ

Προεπιλογή

Δουλεψε μια χαρα! Επισης να προσθεσω οτι πριν το νερο ψεκασα με αζαξ 2:3 φορες τις κεφαλες να διαλυσει τυχόν ξεραμενα μελανια

Στάλθηκε από το HUAWEI MT7-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρόμοια Θέματα

1. Πωλείται Πολυμηχάνημα Epson SX115
    από Alxnks στο forum Εξαρτήματα προς Ζήτηση & Προσφορά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-12-15, 01:06
  2. [Εκτυπωτής] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ EPSON
    από chtsagdi στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-15, 20:20
  3. [Περιφερειακά Η/Υ] πολυμηχάνημα Epson SX235W
    από giokouk στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά