Καλησπέρα σας. Ο διάδρομος μου βγάζει σφάλμα Ε1 και δεν ξεκινάει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;
Καλησπέρα σας. Ο διάδρομος μου βγάζει σφάλμα Ε1 και δεν ξεκινάει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;;;
Καλημερα ειδα το μηνυμα σου και ηθελα να σε ενημερωσω οτι το Ε1 σημαινει κακη επικοινωνια ηλεκτρονικων που μπορει να ευθυνονται πολλα οπως μοτερ πλακετα καλωδια κονσολα....πρεπει να το ψαξεις ! αν θες στειλε μου εμαιλ να το δουμε μαζι georgezaxos89@gmail.com
Σου βγαζει κατευθιαν Ε1 η μετα απο καποια ωρα ?
τοτε εισαι 99% με προβλημα στην πλακετα αλλα για να σου φτασει σε αυτο το σημειο πρεπει να εχεις και αλλου προβλημα...πρωτα στον ταπητα και ισως και σε μοτερ. ποσα χρονια τον εχεις ? τον λυπαινεις ? σου ειχε μυρισει τιποτα καμενο ?
10 χρονια αλλα οχι και με πολυ χρηση, τον λιπαινα. Καμια φορα εκει που δουλευε και ετρεχα μου εκανε κατο στιγμιαια κολληματα, αν αε βοηθαει αυτο. Εννοεις η πλακετα του μοτερ η η κυριως πλακετα. Υπαρχει περιπτωση να επισκευαζεται με αλλαγη κανενος πυκνωτη η καποιου αλλου εξαρτηματος η θελει ολοκληρη αλλαγη,ξερεις; και στο περιπου ποσο κοστιζει; σε ευχαριστω και για το χρονο σου
mikemtb73 (06-05-18)