Γεια σας
Γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω σε λογικη τιμη (μαλλον απο εξωτερικο-Ευρωπη) πλακετα για ενα κλιματιστικο samung AQV12 ? (DB98-31831A)
Ευχαριστω.
Γεια σας
Γνωριζει καποιος απο που μπορω να αγορασω σε λογικη τιμη (μαλλον απο εξωτερικο-Ευρωπη) πλακετα για ενα κλιματιστικο samung AQV12 ? (DB98-31831A)
Ευχαριστω.
Η πλακέτα είναι αυτή.
Υπάρχει κάποιος εξειδικευμένος σε πλακέτες κλιματιστικών να την δει?
δε φαίνεται πουθενα κατι καμενο, σε μερικά σημεια ομως εχει αποκολληθεί η επικάλυψη των καναλιών .
Ευχαριστω.
Αυτή τη στιγμή έχω στον πάγκο μου ακριβώς μια τέτοια πλακέτα. Δεν δουλεύει σωστά το τροφοδοτικό της και ακόμα δεν έχω βρει τί φταίει. Εσένα τί πρόβλημα σου κάνει;
Στην αρχή άνοιγες το κλιματιστικό και έκλεινε μόνο του αμέσως, το ξανάνοιγες δυο- τρεις φορές και δούλευε ,μετά απο μερικές φορές που δούλεψε έτσι σταμάτησε εντελώς να δουλεύει χωρίς να βγάζει κάποια βλάβη στα λεντ που έχει πάνω η πλακέτα.
Η εσωτερική πλακέτα δίνει ρεύμα-παλμο στην εξωτερική πλακέτα για δευτερόλεπτα-το αλλά η εξωτερική πλακέτα δεν κάνει απολύτως τίποτε είναι νεκρή.
Δηλαδή στην εξωτερική πλακέτα δεν ανάβει κανένα από τα 3 LED; Το ίδιο κάνει κι αυτή που έχω, το παλμοτροφοδοτικό της πλακέτας πρέπει να βγάζει 3 τάσεις, 8, 12 και 15V οι οποίες είναι περίπου οι μισές με αποτέλεσμα να μην δουλεύει τίποτα. Εσύ στη δική σου έχεις μετρήσει τίποτα;
οχι, δυστυχώς δεν την εχω δοκιμάσει....
Φίλε μου το πρόβλημα σου είναι ότι το μηχάνημα σου θέλει προγραμματισμό .
φίλε μου αρχικά κοίταξε καλά την εξωτερική πλακέτα για τυχόν διαβρομένους δρόμους (γραμμές), εν συνεχεία μέτρα τον πυκνωτή (χωρητικότητα) που βρίσκετε δίπλα στο πλακετάκι, αν όλα βαίνουν καλώς τότε κάνε προγραμματισμό με το χειριστήριο.
ΣΚΛΗΚΟΣ (04-07-16)