Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μπάμπης
    Περιοχή
    Το σπίτι μου

Προεπιλογή TV SONY KDL-32U40XX και κάρτα MPEG-4

Έχω μια τηλεόραση SONY BRAVIA KDL-32U4000 η οποία υποστηρίζει λήψη προγραμμάτων MPEG-2, όχι όμως και MPEG-4
    Στο πλάι της έχει μια υποδοχή την οποία την ονομάζει CAM (Pay Per View), χρήση συνδρομητικών υπηρεσιών.
    Διάβασα ότι υπάρχουν κάρτες - αποκωδικοποιητές MPEG-4 αυτής της μορφής.
    Το ερώτημά μου είναι, γνωρίζει κάποιος αν η τηλεόραση αυτή είναι συμβατή με αυτές τις κάρτες και ποια, για να αποφύγω την αγορά εξωτερικού αποκωδικοποιητή, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν με αυτόν (διπλό τηλεχειριστήριο, καλώδια κλπ)
    Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι τέτοιο; Ή να ακολουθήσω την πεπατημένη (εξωτερικός αποκωδικοποιητής, δυο χειριστήρια, καλώδια κλπ)

Όταν όλα αποτύχουν, διάβασε τις οδηγίες χρήσης.

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Δες εδώ πρώτα,απ'οτι είδα δεν είναι στην λίστα η τηλεόραση σου.
    http://www.majar.gr/UsersFiles/admin...ion%20list.pdf
    Καλύτερα το εξωτερικό μηχάνημα καλής ποιότητας με hdmi έξοδο,γιατί το NEOTION το σήμα mpeg4 το μετατρέπει σε mpeg2 και έτσι έχεις απώλεια ποιότητας.

Το avatar του χρήστη stelakis1914
    Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Μην αγοράσεις κάρτα cam/ci θα κλαις μετά τα λεφτά που έδωσες. Έχουν πολλά σπασίματα στην προβολή και πτώση της ποιότητας λόγω της μετατροπής.

Αγόρασε έναν καλό HD ψηφιακό δέκτη και σύνδεσε τον μέσω HDMI ώστε να πάρεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

αγαπητε φιλε,
    θα μιλησω εκ πειρας. εχω ακριβως την ιδια τηλεοραση. προσπαθησα πριν απο ενα χρονο περιπου να βαλω την neotion καρτα. αποτελεσμα; αποτυχια. επιασα καναλια και απο αυτα καποια δεν ειχαν ηχο. οσες προσπαθειες και αν εκανα (ρυθμισεις στην τηλεοραση) δεν μπορεσα να την δουλεψω σωστα. αποτελεσμα ηταν να πουλησω την καρτα αργοτερα αφου δεν ειχα δει φως. τωρα εχω εξωτερικο αποκωδικοποιητη. δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το οτι πρεπει να εχω δυο τηλεκοντρολ σε τηλεοραση 5 ετιας. σε αλλες τηλεορασεις που εχω στο σπιτι μου και στο πατρικο μου με οθονη καθοδικου σωληνα αυτο το θεωρω αποδεκτο. σε νεα τηλεοραση οχι.
    τωρα οσο για την ποιοτητα που υποβιβαζεται που αναφερει ο φιλος παραπανω εχω να πω οτι αυτο δεν ηταν ορατο. δεν μπορω να πω οτι ειναι αμεσα ορατη η διαφορα απο mpeg 2 σε mpeg 4. τα κοινα τηλεοπτικα προγραμματα απεικονιζονται περιπου το ιδιο.
    θα με ενδιεφερε να μαθω αν εσυ η καποιος αλλος φιλος με την ιδια η παρομοια τηλεοραση καταφερε να την δουλεψει με την καρτα αυτη η με καποια αλλη. αν καποιος μου πει οτι ελυσε το προβλημα αυτο με καποια καρτα θα ημουν προθυμος να την αγορασω και εγω.
    αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι αλλο πολυ ευχαριστως πες μου.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

το μοντελο της δικιας μου τηλεορασης ειναι το SONY KDL 32L4000.

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Τα δυο τηλεχειριστήρια μπορούν να αντικατασταθούν από ένα νέο προγραμματιζόμενο όπως το φθηνό Tele USB 300 που έχω και εγώ.

Βάζεις σε ένα πρόγραμμα τις εντολές του δέκτη συν ότι χρειάζεσαι από την τηλεόραση όπως standby, volume+/volume- και είσαι άψογα με ένα τηλεχειριστήριο μόνο.

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

φιλε στελιο,
    το νοημα δεν ειναι μονο να χρησιμοποιησω ενα φθηνο αμφιβολο τηλεχειριστηριο. θελω να χρησιμοποιησω το υψηλης ποιοτητας αρχικο τηλεχειριστηριο της sony. επίσης θελω να μην εχω να τηλεχειριζομαι δυο συσκευες. θελω μια. μπορει να σου ακουγεται περιεργο, δεν ξερω την ηλικια σου αλλα σε ατομα ηλικιωμενα ειναι βραχνας. ανοιξε την τηλεοραση με το ενα, χρησιμοποιησε το αλλο τηλεχειριστηριο για καναλια και ενταση. μπορει στην δικη σου ηλικια να φανταζει κατι ευκολο αλλα ενας ηλικιωμενος δεν τα καταφερνει. εχει μαθει με ενα τηλεχειριστηριο. παταω ενα κουμπι λεει και αναβει. αυτο. τωρα με τους αποκωδικοποιητες εχουν μπερδευτει ολοι οι ηλικιωμενοι. μια χαρα ηταν οι τηλεορασεις και τα κανανε χαλια.

Μέλος
    Όνομα
    Στέλιος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Εντάξει καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις που έχεις αλλά οι περισσότεροι που έχουν αγοράσει κάρτες Neotion κτλ είχαν προβλήματα.

Οι ηλικιωμένοι πάντα είχαν και θα έχουν προβλήματα με το χειρισμό των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Αμφιβάλλω αν και στην τηλεόραση που είχες δεν τους οδηγούσε σε αδιέξοδο η πίεση κάποιου πλήκτρου όπως του teletext, της επιλογής εξόδου scart/HDMI ακόμα ίσως και του μενού.

Η επιλογή ανήκει σε σένα και στη χειρότερη περίπτωση θα έχεις χάσει ένα ποσό γύρω στα 40€.

Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις...

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

η καλυτερη λυση απο δυο τηλεκοντρολ παντα ειναι το ενα. αν καποιος φιλος βρηκε στην αγορα μια καρτα που να δουλευει στην εν λογω τηλεοραση θα με ενδιεφερε. ακομη και εαν το κοστος ξεπερναει το κοστος του εξωτερικου αποκωδικοποιητη θα το προτιμουσα.

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] μετα απο αλλαγη digitizer σε lenovo (χαλια χρωματα και αναλυση)
    από g.general07 στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-01-15, 19:08
  2. [HiFi] Ηχειο Hi-Fi παίζει που και που
    από pavlos77 στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-12-14, 13:09
  3. [Τηλεόραση LG] ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ MPEG-4 CARD ΣΕ LG 37LF65
    από GeorgeSindos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-12-12, 18:50
  4. [Τηλεόραση LG] lg m2094d δεν παιζει mpeg 4