Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Αθηνα

Excamation Πρόβλημα σε Τ200

Γεια σας.
    Έχουμε μία Samsung Syncmaster T200....Αυτό που κάνει είναι ότι δουλεύει κανονικά για μισή-μία ώρα ,άλλες φορές λιγότερο, και μετα μαυρίζει η οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα και επανέρχεται...Ξανά πάλι μετά από 1-2 λεπτά ,μπορεί άλλες φορες περισσότερο άλλες λιγότερο, μαυριζει και ξαναεπανέρχεται....Άλλαξα όλους τους ηλεκτρολητικούς πυκνωτές αλλά δεν ηδα διαφορά...Εννοείται δεν είναι θέμα κάρτας γραφικών του pc γιατί την τσέκαρα και σε άλλα και κάνει τα ίδια.Δείτε φωτογραφία από το τροφοδοτικό:

Τι μπορεί να μου το προκαλεί αυτό;
    Ευχαριστώ!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Οταν σου μαυριζει η οθονη αναβοσβηνει το led που εχει κατω δεξια ή απλα χανεται η εικονα και παραμενει ανοιχτο το led??

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

αν όταν μαυρίζει και η εικόνα παραμένει (χωρίς να φαίνεται) τότε το inverter ενεργοποιεί την προστασία υπερφόρτωσης ρεύματος από τις λάμπες
    και αφού η οθόνη είναι δεκαετίας άρα λάμπες

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Δες ομως και το ενδεχομενο να εχουν "σπασει" τα καλωδια στις λαμπες
    γιατι ετσι την πατησα εγω,αλλαξα τα καλωδια και τωρα δουλευει ρολοι.

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thanasis 1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι ετσι την πατησα εγω,αλλαξα τα καλωδια και τωρα δουλευει ρολοι.
    Θανάση αλήθεια γιατί στην δική σου περίπτωση άνοιξες το πάνελ αντί να βγάλεις τις λάμπες συρταρωτά από τη θήκη τους;
    το λέω αυτό γιατί είπες ότι το πάνελ σου μετά από την επέμβαση στις λάμπες εμφάνιζε πράσινη γραμμή = άσχετο!
    τα καλώδια αυτά είναι σιλικονούχα και δεν ξεραίνονται για να κοπούν ή είχαν ψυχρή κόλληση;

Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...Όταν σβήνει η οθόνη , παραμενει το led αναμένο...Απ'ότι παρατήρησα εξαφανιζεται εντελώς η εικόνα από την οθόνη...Δεν ειμαι όμως 100% σίγουρος...Θα σας το βεβαιώσω αύριο.

Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Δεν μπορουσα να να τις βγαλω οπως λες ηταν περιμετρικα κλειστο ολο το πανελ ο μονος τροπος για να τις βγαλω ηταν λυνοντας ολο το πανελ.

"το λέω αυτό γιατί είπες ότι το πάνελ σου μετά από την επέμβαση στις λάμπες εμφάνιζε πράσινη γραμμή = άσχετο!"

Μαλλον δεν καταλαβες,οταν ειπα οτι μου εμφανισε μια μπλε γραμμη δεν εννοουσα οτι προερχεται απο τις λαμπες η γραμμη αυτη,απλα πιστευω οτι
    μαλλον κουνηθηκε μια απο τις κολλημενες καλωδιοταινιες που εχει το πανελ στην πλακετα.(δες εδω ποστ 39)Υπαρχει περιπτωση να προερχεται απο αλλου??Παντως
    καθε μερα αλλαζει και απο ενα χρωμα χθες ηταν μωβ σημερα ειναι πορτοκαλι...

Οσο για τα καλωδια τι να σου πω μολις τα κουναγα ενω ειχα τις λαμπες συνδεδεμενες στο τροφοδοτικο εκαναν επαφη και αναβαν ολες μολις τα αφηνα ξανα εσβηναν.
    Οταν τα ξεκολλησα τα ελεγξα για συνεχεια και ειδα οτι ειχαν προβλημα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας