Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    λαρισα

Προεπιλογή φιαλη φρεον

Γεια σας θα ηθελα μια πληροφορια εχω μια αδεια φιαλη φρεον απο 407 πορτοκαλι μεσα σε χαρτινο κουτι μπορω να της βαλω φρεον οχι γεμισμα αλλα περιπου 3-4 κιλα ;;

Το avatar του χρήστη giannis - IKARIA
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ικαρία

Προεπιλογή

καλησπέρα!! αν είναι είναι από τις παλιές που δεν μοιάζουν με του πετρογκάζ και έχουν βάνα πεταλούδα και δύο χεράκια στρογγυλά δεν ξαναγεμίζουν.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ξαναγεμίζουν (απλά επειδή το είδα) ... όμως παίρνω επιφυλάξεις στο να το κάνει ο ίδιος . καθώς δεν ξέρω με σιγουριά αν ισχύει για όλα τα φρεον (ο τύπος το έκανε σε φρεον 12 και 22 παλιότερα)
    Αυτό που ξέρω είναι ότι σε μια μικρή φιάλη μπορείς από μια μεγαλύτερη φιάλη να βάλεις στην μικρή ... απλή σύνδεση .. και την μικρή φιάλη την έβαζε μέσα σε καταψύκτη (για να πάρει περισσότερο πέρα από την διαφορά πίεσης της μεγάλης. Περισσότερα δεν γνωρίζω καθώς δεν θέλω να πάρω και τυχόν ευθύνη (π.χ. στο αν πρέπει να έχουμε γνώσεις στις πιέσεις της μικρής φιάλης με την μεγάλη ως προς τα όρια).

Το avatar του χρήστη giannis - IKARIA
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Ικαρία

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξαναγεμίζουν (απλά επειδή το είδα) ... όμως παίρνω επιφυλάξεις στο να το κάνει ο ίδιος . καθώς δεν ξέρω με σιγουριά αν ισχύει για όλα τα φρεον (ο τύπος το έκανε σε φρεον 12 και 22 παλιότερα)
    Αυτό που ξέρω είναι ότι σε μια μικρή φιάλη μπορείς από μια μεγαλύτερη φιάλη να βάλεις στην μικρή ... απλή σύνδεση .. και την μικρή φιάλη την έβαζε μέσα σε καταψύκτη (για να πάρει περισσότερο πέρα από την διαφορά πίεσης της μεγάλης. Περισσότερα δεν γνωρίζω καθώς δεν θέλω να πάρω και τυχόν ευθύνη (π.χ. στο αν πρέπει να έχουμε γνώσεις στις πιέσεις της μικρής φιάλης με την μεγάλη ως προς τα όρια).
    Δεν ξέρω για τους τύπους του φρέον.. με τον μάστορα που δουλεύω γεμίζουμε μόνο τις καινούριες. και έχουμε και 1 συμπιεστή που ρουφάμε το φρέον από το κύκλωμα και το βάζουμε στην μπουκάλα, αλλά αυτό θέλει γνώσεις...

Μέλος
    Όνομα
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ

Προεπιλογή

Απαγορεύεται η επαναχρησιμοποίηση σε αυτές τις μπουκαλες, παρόλα ταύτα υπάρχουν μαγαζιά που το κάνουν ακόμα!!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εγω παιδια εχω βρε μπουκαλα τετοια και την πηρα για αποθηκευση αερα, οχι φρεον. ελπιζω να μην εχω προβλημα.

Παρόμοια Θέματα

1. Εύφλεκτο Φρεον
    από Tapavakos στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-13, 08:18
  2. απωλεια φρεον (κολληση)
    από andrew0171 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-03-13, 08:22
  3. [Κλιματιστικό] αζωτο σε μπουκαλα φρεον;;
    από brasidas12 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 4