Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΩΡΓΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΟΘΟΝΗΣ-TV SAMSUNG

Καλησπέρα σ΄όλους.Όπως έχω πει και πιο παλιά δεν είμαι επαγγελματίας του είδους, αλλά τη βρίσκω πολύ και γιαυτό ασχολούμε τίς ελεύθερες ώρες μου με τις οθόνες, τους υπολογιστές, και εξυπηρετώ φίλους και γνωστούς παριστάνοντάς τους τον ειδήμονα, χωρίς καμία βεβαίως υλική αμοιβή, αλλά νοιώθοντας μεγάλη ικανοποίηση, γιατί πιστεύω στην παροιμία που λέει¨ό,τι δίνεις μένει ό,τι τρώς χάνεται¨ Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθειά σας, να είστε πάντα καλά. Ένας φίλος έσπασε την οθόνη-tv SAMSUNG UE22D5003BW και όπως όλοι γνωρίζουμε η αντικατάστασή της στοιχίζει περισσότερα από το να πάρει μία καινούργεια.Γι΄αυτό προσφέρθηκα να κάνω μία προσπάθεια να τον βοηθήσω. 'Εκανα μία έρευνα στο ebay & alibaba δεν βρήκα κάτι που να συμφέρει και με την άδεια του φίλου θα κάνω μία επέμβαση ανοιχτής οθόνης. Ερώτηση πρώτη: Όταν σπάει μία οθόνη σπάει το πολωτικό φίλτρο, χάνει τις ιδιότητές του ή τι γίνεται ακριβώς τι σπάει τελικά; Στην παραπάνω οθόνη δεν υπάρχει ορατό σπάσιμο ή τσάκισμα, λειτουργεί κανονικά τουλάχιστον από τη μέση και πάνω. Εάν βρώ πολωτικό φίλτρο ( polarizing filter )( εδώ υπάρχει περίπτωση να βρώ και που ; ) και το αντικαταστήσω θα κάνω δουλειά; Η ζημιά του σπασίματος που αλλού μπορεί να εντοπισθεί; Μηχανήματα δεν έχω βέβαια παρά κολλητήρι ( με τα απαραίτητά του ) κατσαβίδια και πένσες.Κάποιο βιντεάκι στο youtube θα με βοηθούσε πάρα πολύ εάν υπάρχει και βέβαια η δική σας βοήθεια και καθοδήγηση.

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Εδώ θα πάρεις μια ιδέα για τη λύση - άρμοση (αν και δεν είναι απόλυτο ότι έτσι ακριβώς λύνει και η δικιά σου). Όμως το ανταλλακτικό που θα το βρείς ???

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Δεν νομιζω οτι εσπασε μονο το πολωτικο φιλτρο,μαλλον η οθονη εσπασε σε ολο το "βαθος",οποτε και το αλλαξεις τιποτα δεν θα γινει..

Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από angel_grig Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομιζω οτι εσπασε μονο το πολωτικο φιλτρο,μαλλον η οθονη εσπασε σε ολο το "βαθος",οποτε και το αλλαξεις τιποτα δεν θα γινει..
    Έτσι όπως το γράφεις καταλαβαίνω (μπορεί και εσφαλμένα) ότι μπορεί να βρεθεί το πολωτικό φίλτρο. Η ερώτηση μου είναι, μπορεί ??? Το ρωτώ γιατι σκοπεύω να κάνω κι εγώ μια επέμβαση (να δω πότε θα βρω χρόνο να αξιωθώ) σε ένα monitor από LapTop Packard Bell που έχω ...

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD SAMSUNG LE40A336J1D ΒΛΑΒΗ ΟΘΟΝΗΣ
    από boyxba στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-01-14, 20:25
  2. [Τηλεόραση Philips] ΠΛΑΚΕΤΑΚΙ ΟΘΟΝΗΣ RGB
    από shop στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-13, 14:20
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-12, 09:15
  4. Reflow σε inverter lcd οθονης...