Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή Ξυλωμα κλιματιστικου

καλησπερα σε ολους μια βοηθεια θελω
    εχω ενα κλιματιστικο σε επαρχια και θελω να το απεγκαταστησω το μονο προβλημα ειναι πως κλεινω τις βαλβιδες για το φρεον και με τη σειρα γινεται

ευχαριστω
    FM 664

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Να φωναξεις εναν μαστορα να παρει κανενα μεροκαματο τι το βρηκαμε τωρα να σας λεμε τι να κανετε...? κλεφτες θα γινουμε...?
    μανομετρα εχεις...?

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Ανδρεα καλησπερα την απαντηση αυτη την περιμενα και συμφωνο ΑΠΟΛΗΤΑ μαζι σου δυστηχως ομως τα μαστορια στην Λαμια ( οχι ολα ) ειναι λαμογια οταν λοιπον αγορασα το κλιματιστικο πριν ενα χρονο για τον γιο μου στην λαμια που σπουδαζει πληρωσα 100,00€ για τοποθετηση ωραια μεχρι εδω . μετα μου ζητησανε 20,00€ για μεταφορικα απο το καταστημα στο σπιτι 300 μετρα σε ευθεια και 20,00€ γιατι θα τρυπαγε πρεκι ωραια μεχρι εδω ? τελικα ο τεχνικος δεν συνδεσε στο ρευμα το κλιματιστικο γιατι επρεπε να φερω ηλεκτρολογο να το συνδεσει με το ρευμα τελικα παρατησα λοιπον την εγκατασταση που εκανα και πηγα να το συνδεσω εγω το κοστος μεταφορας μου απο Αθηνα στην Λαμια με τα διοδια 100,00€ περιπου ελπιζω να κανεις τισ προσθεσεις , οταν λοιποσ πηγα στο σπιτι του γιου μου η πριζα ηταν ακριβως κατω απο το κλιματιστικο , ωραια μεχρι εδω !! Το τραγικο ηταν οταν ανακαληψα οτι ο ( τεχνικος ) ειχε ανοιξει την εσωτερικη μοναδα και ειχε ξυλωση και το καλωδιο ρευματος απο την κλεμα , με αποτελεσμα να του περασω νεο καλωδιο και να τελειωση εκει η περιπετεια μου , και μετα μου λες να φωναξω τεχνικο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ φιλε μου θα το βρω μονος μου και να εισαι καλα

Φιλικα Αρης
    FM 664

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από aris k Εμφάνιση μηνυμάτων
    μετα μου ζητησανε 20,00€ για μεταφορικα απο το καταστημα στο σπιτι 300 μετρα σε ευθεια και 20,00€ γιατι θα τρυπαγε πρεκι ωραια μεχρι εδω ?

Να σου κανω μια ερωτηση, το αγορασες απο των κωτσοβολο????????????

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

Πλακα σου εκανα φυλε Αρη αλιμονο...
    δηλαδη ολη η εγκατασταση ποσο σου κοστησε ακομα ενα 9αρη κλιματιστικο ελεος ποια ρε παιδι μου....
    τεσπα στο θεμα μας δεν μου απαντησες μανομετρα εχεις....?
    μαλλον οχι λοιπον κοιτα τι θα κανεις..
    1ον θα βαλεις το κλιματιστικο στην ψυξη οσο ποιο κατω παει και με χαμηλη ταχυτητα ανεμηστηρα
    2ον στην εξωτερικη μοναδα θα ξεβιδωσεις τα καπακια τον 2 βαλβιδων μικρης-μεγαλης σωληνας
    μολις τα ξεβιδωσεις θα δεις οτι μεσα πηγαινει ενα κλειδι αλεν συνηθως 4 η 5 mm
    3oν μολις το κλιματιστικο σου δουλεψει για ενα 10 λεπτο στην ψυξη παντα! θα ξεκινησεις να βιδωσεις (κλεισεις) την βαλβιδα της ψιλης σωληνας
    4ον με το που βιδωσεις τερμα την βαλβιδα της ψιλης σωληνας θα μετρησεις 15 δευτερολεπτα και θα βιδωσεις και την βαλβιδα της χοντρης σωληνας , μετα το σβηνεις αμεσος το κλιματιστικο.. τερμα αυτο ηταν..!
    μετα μπορεις να λυσεις τα ρακορ... επειτα σφηγκεις τα καπακια τον βαλβιδων κανονικα παλυ πανω στο μηχανημα
    μετα βγαζεις το κλιματιστικο απο το ρευμα και βγαζεις και της εντολες πανω απο την εξωτερικη μοναδα η κοβεις το καλωδιο λιγο ποιο κατω για να μην μπερδεψεις της εντολες οταν χρειαστει να το βαλεις.... καλη επιτυχια και παντα με προσοχη...

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Μανο απο την ηλεκτρονικη το αγορασα και πληρωσα τα παντα απο την Αθηνα , δεν θελω ουτε να το θυμαμαι γιατι τρελαινομαι
    το κλιματιστικο στο τελος μου κοστισε 12000 BDU 770,00€
    Ανδρεα μανομετρα δεν εχω , αυτο που θελω ειναι να παρω το κλιματιστικο να το παω Καρυστο να φωναξω ενα τεχνικο να το τοποθετηση , εγω ηλεκτρονικοσ ειμαι και δενκανω ποτε δουλειες που δεν ξερω αλλα και δεν μου αρεσουν αλλα οταν μου συμβαινουν τρελες καταστασεις κανω τα Παντα
    FM 664

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό] Δεκτης υπερυθρων του κλιματιστικου
    από ira στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-22, 19:40
  2. Πλακετα κλιματιστικου HUALING
    από JOUN στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-12-13, 20:19
  3. [Κλιματιστικό] Μαζεμα υγρων κλιματιστικου
    από koulis/koulis.gr στο forum Κλιματιστικό