Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ραφαήλ Μητόπουλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Αγορά πλυντηρίου ρούχων

Γεια σας και πάλι, μέλη του howtofixit.gr. Αυτή τη φορά, εκτός από το να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τις πολύτιμες συμβουλές σας σχετικά με το ψυγείο, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με ένα θέμα που προέκυψε. Σε μία γνωστή μου οικογένεια χάλασε το πλυντήριο ρούχων και όλες οι λευκές συσκευές γενικά λόγω προβλήματος του δικτύου της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, στο σπίτι τους απ'ότι μου είπαν παρατήρησαν ότι έγινε υπέρταση του ρεύματος για περίπου 20-30 λεπτά συνεχόμενα, μέχρις ότου κάηκε ολόκληρος ο πίνακας (τον είδα με τα ίδια μου τα μάτια!). Συνεπώς, λόγική συνέπεια ήταν να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς όλες οι συσκευές. Τέλος πάντων, για να μη γίνομαι κουραστικός, εκείνοι αγόρασαν καινούρια κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, πλήρωσαν και χρυσό τον ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση καινούριου πίνακα. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν πλυντήριο ρούχων, αποφάσισα να τους χαρίσω το δικό μου Whirlpool που είναι 1 έτους περίπου. Ευκαιρία, γιατί πάντα ήθελα ένα Miele, να αγοράσω ένα μοντέλο. Έχω καταλήξει σε αυτά τα δύο: http://www.miele.gr/gr/household/pro..._WPS-29366.htm και http://www.miele.gr/gr/household/pro..._111-60314.htm. Με βλέπω να τείνω περισσότερο στο δεύτερο, αλλά θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μεγάλο πρόλογο.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Το 2ο θα έλεγα .. λόγω το +1 κιλό παραπάνω (για δύσκολους που θέλουν να πλύνουν εκτός από κουβέρτες και ... καραβόπανα !!) .. κατά τα άλλα δεν έχουν σημαντικές διαφορές και κοστίζει από ότι βλέπω από 999 ευρώ έως και 1100.
    Προσωπικά αποφεύγω τα Γερμανικά .. λόγω κρίσης *

Έχω το whirpool 6th sense (8 χρόνια τώρα) . και εκτός από "καραβόπανα" .. μόνο για χαρμανιέρα δεν το δοκίμασα ! πολύ ευχαριστημένος (είναι σαν το παρακάτω αλλά έχει αλλάξει το δικό μου δεν έχει ψηφιακό καντράν)
    http://www.youtube.com/watch?v=66LdajyOQHU

Μάλλον αυτό είναι το μοντέλο μου (αλλά και πάλι είναι διαφορετικό ) και είναι για 9 κιλά .
    http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-...-/300918362713
    Μην φανταστείς κανένα "ελαφρύ" πλυντήριο . αφού 4 άτομα δεν μπορούσαν να το ανεβάσουν στον 1ο όροφο που μένω!
    και κατά πολύ φτηνότερο του Miele . και με επέκταση εγγύησης (εαν το θέλεις) κτλ κτλ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ραφαήλ Μητόπουλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 2ο θα έλεγα .. λόγω το +1 κιλό παραπάνω (για δύσκολους που θέλουν να πλύνουν εκτός από κουβέρτες και ... καραβόπανα !!) .. κατά τα άλλα δεν έχουν σημαντικές διαφορές και κοστίζει από ότι βλέπω από 999 ευρώ έως και 1100.
    Προσωπικά αποφεύγω τα Γερμανικά .. λόγω κρίσης *

Έχω το whirpool 6th sense (8 χρόνια τώρα) . και εκτός από "καραβόπανα" .. μόνο για χαρμανιέρα δεν το δοκίμασα ! πολύ ευχαριστημένος (είναι σαν το παρακάτω αλλά έχει αλλάξει το δικό μου δεν έχει ψηφιακό καντράν)
    http://www.youtube.com/watch?v=66LdajyOQHU

Μάλλον αυτό είναι το μοντέλο μου (αλλά και πάλι είναι διαφορετικό ) και είναι για 9 κιλά .
    http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-...-/300918362713
    Μην φανταστείς κανένα "ελαφρύ" πλυντήριο . αφού 4 άτομα δεν μπορούσαν να το ανεβάσουν στον 1ο όροφο που μένω!
    και κατά πολύ φτηνότερο του Miele . και με επέκταση εγγύησης (εαν το θέλεις) κτλ κτλ
    Ωραίος φίλε Πέτρο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κι εγώ τελικά το δεύτερο θα πάρω (όχι ότι δεν είναι καλά τα Whirlpool) γιατί μου αρέσει η αδιαχάρακτη εμαγιέ πρόσοψη και ο κινητήρας FU μαζί με τις πολλές ρυθμίσεις στα μενού (είμαι ηλεκτρονικάκιας, τι να κάνουμε).

Υ.Γ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι κάτι που άκουσα, ότι τα Miele μεταφέρονται-παραδίδονται όλα μόνο με γερανό (με εξαίρεση εάν μένεις ισόγειο) κι εγώ μένω στο 12ο όροφο. Επειδή είναι πολύ, πολύ βαρύ (σχεδόν 100 κιλά!!!) είχα αυτήν την απορία. Ξέρεις εάν αυτό αληθεύει;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rafa1919 : 17-06-13 στις 21:13

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κι εγώ τελικά το δεύτερο θα πάρω
    Σωστός ... το + 1 κιλό παραπάνω μόνο καλό είναι ... κακό δεν είναι ... και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πλύνεις και λιγότερα ρούχα αν δεν το θέλεις .. και το άλλο είναι ότι προσωπικά με την προϋπόθεση (ασχέτως μάρκας) ... αυτά που έχουν + έστω 1 κιλό παραπάνω φορτίου ... έχω την εντύπωση ότι είναι και τα ποιο ανθεκτικά .

(όχι ότι δεν είναι καλά τα Whirlpool)
    Δεν είναι καλά τα "φτηνιάρικα" τα μικρά .. και εγώ φοβήθηκα τότε να πάρω το 6th sense γιατί πριν 8 χρόνια δεν άκουγα και καλά πράγματα τότε ... αλλά τώρα έχω φτάσει σε σημείο να τα θεωρώ ανώτερα της Miele πίστεψε το.

Υ.Γ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι κάτι που άκουσα, ότι τα Miele μεταφέρονται-παραδίδονται όλα μόνο με γερανό (με εξαίρεση εάν μένεις ισόγειο) κι εγώ μένω στο 12ο όροφο. Επειδή είναι πολύ, πολύ βαρύ (σχεδόν 100 κιλά!!!) είχα αυτήν την απορία. Ξέρεις εάν αυτό αληθεύει;
    Και που είναι το πρόβλημα? εσύ θα το μεταφέρεις? άμα πληρώνεις ... εσύ κάτσε στον καναπέ και φώναζε στους 4 + τον γερανό που θα το μεταφέρουν ... και λέγε τους ... αγαπούλες προσοχή μην το γραντζουνίσετε ... θα σας το στείλω πίσω για μικροέλεγχο!!

Είναι όντως βαριά ... και επειδή έχω "ζήσει" και τα Miele από κοντά ... το 6th Sense μου φάνηκε βαρύτερο με διαφορά από του Miele .

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Το Σαββατο ειδα ενα πλυντηριο της Miele και απελπιστηκα
    με την κατασκευη του αλλα και με τον τροπο που
    λειτουργει
    (δεν μπορουν να ακυρωσουν το προγραμμα που επελεξαν)

Αν δεν εγραφε πανω Miele δεν θα εκανε πανω απο 400€.

Ειναι το ιδιο με το πρωτο πλυντηριο που αναφερεις.

Παρε κανενα πιο φθηνο αν δεν εχει σκοπο να πετας τα χρηματα σου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ραφαήλ Μητόπουλος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το Σαββατο ειδα ενα πλυντηριο της Miele και απελπιστηκα
    με την κατασκευη του αλλα και με τον τροπο που
    λειτουργει
    (δεν μπορουν να ακυρωσουν το προγραμμα που επελεξαν)

Ειναι το ιδιο με το πρωτο πλυντηριο που αναφερεις.

Παρε κανενα πιο φθηνο αν δεν εχει σκοπο να πετας τα χρηματα σου.
    Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παρ'όλα αυτά, επειδή κι εγώ έχω δει και τα δύο μοντέλα από κοντά αλλά και ως εκθεσιακά (διαφανή στο εσωτερικό) κομμάτια στο Miele house, θα έλεγα ότι μπορεί να μην έχουν τη θρυλικά κατασκευή των παλαιών Miele, αλλά και πάλι είναι κορυφαία. Οι καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν δεν τα έχουν τα άλλα πλυντήρια.

Υ.Γ. Όσον αφορά τη μηνιαία πλύση χωρίς φορτίο για τον καθαρισμό του πλυντηρίου, τι υλικά προτείνετε να χρησιμοποιήσω; Κιτρικό οξύ, το καθαριστικό της Miele, μαγειρική σόδα & λευκό ξύδι ή τη σκόνη απορρυπαντικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κόψε και άλλο ένα μηδενικό .. και 40 Ευρώ πολλά είναι...

Το να μην μπορείς να ακυρώσεις ένα πρόγραμμα σαν "κύριος" της συσκευής που κατέχεις .. για μένα θεωρείται επάξια "μπακατέλα" ή π.χ. μερικά πλυντήρια αν επιλέξεις κάποιο πρόγραμμα και ενδιάμεσα σου έτυχε κάτι ή θέλεις να αλλάξεις την επιλογή του προγράμματος .. δεν σου το επιτρέπει ! και πρέπει να περιμένεις να ολοκληρωθεί το προηγούμενο πρόγραμμα ! Αυτό σημαίνει καθαρά ανευθυνότητα και αδιαφορία "εξελιγμένου" σχεδιασμού από την εταιρία

Παρόμοια Θέματα

1. Μοτέρ πλυντηρίου με 5 καλώδια
    από mushaba στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-15, 20:24
  2. Καλωδιωση πλυντηρίου
    από triggreg στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-05-13, 19:39
  3. καλάθι πλυντηρίου πιάτων
    από emc2 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 7