Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή SERVICE DUAL CV 1250

Καλο ηταν αυτο !!! οι Γερμανοι με την γνωστη ποιοτητα αλλα και αλλζονεια στις κατασκευες τους εκαναν αγωνα δρομου να φιαξον ενα μηχανημα 2χ60 βαττ ( περιπου ) αλλα χτισμενο μονο σε ενα σασσι οριακα ενα U ... Καλο ... μαλλον το πετυχαν ...πρωτοποριακη η χρηση μπαφφερ με ολοκληρωμενο .... αλλα και η χρηση ολοκληρωμενου στα κυκλωματα των τονων Τα κυκλωματα αυτα δουλευουν με τοπικη σταθεροποιηση 15+15 βολτ που προερχοναι απο τοπικα regulator 78M15 79M15 ...Για το σταδιο εξοδου εβαλαν τα γνωστα darlington pack STK οπου θα ελεγα οτι ειναι τα μονο απο αυτα τα ολοκλητωμενα που ψιλοπαιζουν καπως ... Μικρο τροφοδοτικο ... μικρη αλλα σωστη ψυκτρα .... καλη χρηση του υλικου Δεν θα αντεξει αν τον "πατησεις " αλλα το αποτελεσμα ειναι γενικα πολυ γλυκο .

Μικρα προβληματα ...ξηλωμα στους ηλεκτρολυτικους καλο καθαρισμα αλλαγη γεφυρας ..γενικα ψιλολογια ...Θα ελεγα για ευρωπαικο απο τα καλυτερα που εχω δει ποτε ....Πιστευω οτι ειναι ενα μηχανημα που θα αξιζε και καποιος να τουμπανιασει ετσι για πλακα ....Οφειλω παντως να πω οτι ειναι απο τις πιο κομπακτ κατασκευες που εχω δει ποτε ...

Αντερακια σε φωτο !!!

SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη materatsi
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Γαστουνη Ηλειας

Προεπιλογή

Ωραιοι και καλοι διαχρονικοι πυκνωτες της τροφοδοσιας!

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Γιωργο λυπαμαι αλλα κανεις μεγαλο λαθος ... οι πυκνωτες αυτοι ειναι αχρηστοι....οπως καθε πυκνωτης που μπαινει οριζοντια .... απο την αλλη κατ ΦΡΑΚΟ πυκνωτες αυτης της γενιας ειναι τελιως για πεταμα ...Οι συγκεκριμενοι αλλαχτηκαν με old stock που εχω βρει στο εξωτερικο μονο και μονο για το μεγεθος ....Φυσικα και αυτοι ειναι καταδικασμενοι ...
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη materatsi
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Γαστουνη Ηλειας

Προεπιλογή

Ξερεις γιατι το λεω...Σε τηλεορασεις Γερμανικες παλιες εχω παρατηρησει με καπασιτομετρο πως οι ADE ειναι αναλοιωτοι και παροτι τοσες ωρες δουλειας,φορτιζουν γρηγορα...Σε μηχανηματα ηχου μονο σε equalizer εχω συναντησει αχρηστους οριζοντιους...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας