Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ SUPER MARKET

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ SUPER MARKET 9000 BTU. ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑ ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΨΥΞΗ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΟΙΟ ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ. (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟΣ!!!!!!! ΑΛΛΑ ΤΑ 70EURO ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ.)

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα φίλε! Φρέον έχει αρχικά?

Υ.γ. Γράφε αν μπορείς με μικρά γράμματα γιατί με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις

Προεπιλογή

Οταν ανειξα την βανα απο την εξωτερικη μοναδα ειχα στην αρχη μια διαροη. Την εκλεισα διορθωσα την διαροη την ανεικσα παλι και απο την κατω βανα (επιστροφης ???) πιεσα με ενα κατσαβηδι στο πισω μερος της ενα σιδερακι και πεταξε με πιεση αερα (φρεον??). Οπως ειπα δεν ειμαι ψυκτικος και αυτα που ειναι σε παρενθεση τα υποθετω!!!!!

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ούτε εγώ είμαι ψυκτικός εμπειρικά στα λέω αυτά... Έτσι που το περιγράφεις έκανες εξαέρωση (?) στις σωλήνες αλλά μήπως έχασε φρέον για αυτό δεν βγάζει παγωμένο αέρα....

Προεπιλογή

Πως μπορω να τσεκαρω αν η πιεση του φρεον ειναι σωστη? Υπαρχει καποιο μανομετρο?? Αυτο που με παραξενεψε παντοσ ειναι οτι ο αερας που πετουσε η εξωτερικη μοναδα ηταν πολυ πιο κρυος απο αυτον μεσα. Κανονικα δε θα επρεπε να πεταει ζεστο αερα?? Υπαρχει περιπτωση να δουλευει αναποδα?

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mih_man Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως μπορω να τσεκαρω αν η πιεση του φρεον ειναι σωστη? Υπαρχει καποιο μανομετρο?? Αυτο που με παραξενεψε παντοσ ειναι οτι ο αερας που πετουσε η εξωτερικη μοναδα ηταν πολυ πιο κρυος απο αυτον μεσα. Κανονικα δε θα επρεπε να πεταει ζεστο αερα?? Υπαρχει περιπτωση να δουλευει αναποδα?
    Έχασε το φρέον η μονάδα.... Με μανόμετρα νομίζω μετράνε φίλε μου, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω, λογικά θέλει συμπλήρωμα το φρέον εφόσον δουλεύει.... Μικρό το κακό....

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Danza για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (16-06-11)

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-03-11, 23:56

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία