Το προβλημα που παρουσιαζει ειναι οτι μολις την αναψω δεν ανοιγει η εικονα, θελει 10 με 15 λεπτα να ζεσταθει και να ανοιξει η εικονα. Κατα την εμπειρια σας ειναι θεμα οθονης η κατι αλλο; αξιζει η επισκευη η να παει ανακυκλωση;
Το προβλημα που παρουσιαζει ειναι οτι μολις την αναψω δεν ανοιγει η εικονα, θελει 10 με 15 λεπτα να ζεσταθει και να ανοιξει η εικονα. Κατα την εμπειρια σας ειναι θεμα οθονης η κατι αλλο; αξιζει η επισκευη η να παει ανακυκλωση;
τροφοδοτικό μου μυρίζει (πιθανά πυκνωτές)
Έτσι όπως το περιγράφεις είναι πυκνωτής.Την στιγμή που έρχετε η εικόνα, ψέκασε με ψυκτικό πυκνωτές.
Λοιπον πηγα και πηρα νεο πυκνωτη αλλα εχω το εξης προβλημα. Δεν ειναι στης ιδιες διαστασης οπως ο παλιος και τα δοντια του ειναι ποιο μικρα απο των παλιο με αποτελεσμα να μην μπορω να των καθισω σωστα, ειναι στα ιδια μf και volt, απλα ο νεος ειναι 30,20εκ και ο παλιος 35,20. Να προχωρησω η λετε να γινει κανενα μπαμ; στην φωτο ειναι ο παλιος
21042011.jpg
πρεπει να ειναι πανο απο 105 βαθμουσ βαλτο με καλοδια
αμα ειναι αδιοσ δεν κανη ο ψεκασμοσ
Ολοι την Αθηνα εψαχνα για να βρω με 105 βαθμους κανενας δεν ειχε και πηρα με 85. Με τα καλωδια το σκεφτηκα αλλα εχω αυτο το κολλημα οτι ειναι ποιο μικρος στης διαστασης απο των παλιο για αυτο και ρωταω.
Ο μόνος πυκνωτής που σίγουρα δεν φταίει για το πρόβλημα αυτό, είναι αυτός που πας να αλλάξεις....
κολλησησ και ηλεκτρολιτικουσ το αντιμετοπισα και εγω