Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 72

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Το μοτέρ του πλυντηρίου δεν έχει δύναμη

Αγαπητοί φίλοι,
    Έχω έμα πλυντήριο ρούχων Brandt WM 551 που γεμίζει από πάνω. Εδώ και κάμποσο καιρό όταν το γεμίζω ακόμη και με 3 κιλά ρούχα ενώ έχει προδιαγραφές για 5 κιλά, έχει δυσκολία να στρέφει τον κάδο κατά την διάρκεια της πλύσης και δεν τον στρέφει κατά το στύψιμο. Πρέπει να αφαιρώ κάποια ρούχα ώστε να κάνει το στύψιμο κανονικά.
    Προφανώς το μοτέρ δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη πλέον , που είχε στο παρελθόν. Κάποιοι μου είπαν ότι είναι ζήτημα πυκνωτή ενώ κάποιοι άλλοι ότι είναι ζήτημα περιέλιξης μοτέρ.

Έχει κανείς σας άποψη γι αυτό;

Ευχαριστώ πολύ.

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον terrygeoffyiannis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Zerthimon (09-07-19)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Ίλιον

Προεπιλογή

Είχαμε ίδιο πρόβλημα, και μόνο ο πυκνωτής χρειάστηκε αλλαγή.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

makatas, Ευχαριστώ πολύ. Δεν αισθάνομαι μόνος πλέον!
    Γύρισα το πλυντήριο ανάποδα και προσπάθησα να δω πού είναι ο πυκνωτής αλλά δεν τον αναγνώρισα. Μήπως έχεις καμιά υπόδειξη για το πού να κοιτάξω;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Μάκης
    Περιοχή
    Ίλιον

Προεπιλογή

Νομίζω είναι πολύ κοντα στο μοτέρ, ίσως και βιδωμένο πάνω του.Δεν πιστεύω ότι μπορεί να σου ξεφύγει.

Το avatar του χρήστη paul_k
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    παυλος
    Περιοχή
    π.φαληρο

Προεπιλογή

καλησπερα.
    σωστη η διαγνωση του μακατα.
    ο πυκνωτης φταιει.
    μοιαζει σαν αυτα.
    caps.jpg

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

και πως ειστε τοτο σιγουροι ρε παιδια οτι το πληντυριο εχει μοτερ με πυκνωτη??? μπορει να εχει μοτερ με ψυκτρες.. μπορει να εχει χαλαρο υμαντα μπορει 1002... για αυτο παντα λεμε "βαλε μια φοτο αν μπορεις.." και περιεγραψε μας καλητερα τι γινεται.. πχ κανει κανεναν θορυβο?
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Το avatar του χρήστη The Professor
    Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Λεκανοπέδιο Αττικής

Προεπιλογή Πλυντηριο Brandt WM-551-D/D κι αλλος με τετοιο πλυντηριο ~!!!!

Η πρωτη μου φορα που γραφω εδω στο howtofix , μετα απο λιγο ψαξιμο το βρηκα το θεμα που χα βαλει παρακολουθηση στο μητρικο φορουμ (εψαχνα στο μητρικο πουθενα προσθεστε απαντηση <(^_^)> )!!!!

Να κανω και ενα αστειακι , δεν mαζευομαστε ολοι που εχουμε Brandt πλυντιρια σε υπο-φορουμ να λεμε τον πονο μας <(^_^)>

Τελος να πω και συγχαρητηρια σε αυτους που εχουν αναπτυξει το σηγκεκριμενο θεμα διοτι με βοηθησε παρα πολυ !!!!!! ωραια προσθεσα και καποια Tags να μπορουμε να το βρισκουμε ευκολα.!!

Στο θεμα μας τωρα , εχουμε στο σπιτι και μεις το Brandt WM-551-D/D
    το οποιο δεν μπορει να στυψει τα ρουχα.....τρεχουνε τα νερα απο τα ρουχα δεν μπορει καθολου να στυψει , διαβασα ποιο πριν οτι φταιει ο πυκνωτης , τον βρηκα τον αφαιρεσα αλλα εχω μια απορια σε μαγαζι ηλεκτρονικων εξαρτηματων θα βρω τετοιο πυκνωτη (??) αν ναι πως να τους τον ζητησω μεσω τηέφωνου επειδη δεν θελω να πηγαινω στο κεντρο τσαμπα (μπορει να μην εχουν τετοιο) μου μοιαζει για 16 μF αλλα δεν ειμαι συγουρος , οριστε τον εχω βγαλει φωτογραφια λεπτομερως μπορειται να μου πειτε πως ζηταμε τετοιο πραγμα ?

Εδω η μερια των ακροδεκτων κατω δεξια γραφει BREV και πηγαινε ενα ροζ καλωδιο και επανω δεξια γραφει PAΤ. και πηγαινε ενα ελαφρυ χρωμα μπλε καλωδιο , ο καινουριος πυκνωτης θα τα γραφει αυτα για να μπορεσω να τον συνδεσω σωστα;;;;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Professor : 30-08-12 στις 19:27

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Τον πρώτο μαστορατζή (κατάστημα πλυντηρίων επισκευών) ή κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού έχουν με το κιλό τέτοια πράγματα και χρησιμοποιούνται συχνά.
    Θα το ζητήσεις ως πυκνωτή για πλυντήριο
    βάλε τα βύσματα όπως θέλεις δεν έχουν πολικότητα . (μεταξύ τα 2 γεφυρωμένα είναι ο ένας πόλος )

10. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

The Professor (03-09-12)

Το avatar του χρήστη The Professor
    Μέλος
    Όνομα
    Αλεξανδρος
    Περιοχή
    Λεκανοπέδιο Αττικής

Talking

Πέτρο σε ευχαριστω για την απαντηση , παρασκευη πρωι πηγα αγορασα τον καινουριο πυκνωτη , 2,40 € οριστε οι φωτογραφιες του

δεν ειχαν για 500 βολτ μονο μεχρι 450 βολτ, τον τοποθετησα και βαζουμε κατευθειαν βρασμο ,στους 90 , συν στυψιμο και ναι εγινε το θαυμα εστυψε κανονικα τα ρουχα , σχεδον μετα απο ενα χρονο το ειδα να ξαναστυβει , επισης ενα αλλο θεμα που ειχε ηταν , οτι στον μεγαλο βρασμο των 90 βαθμων μύριζε καμμενο πλαστικο-βακελιτης οποτε ηταν και ακομα ενας λογος να μην βαζουμε βρασμο, τωρα ολα μελι γαλα!!!!

Τωρα ομως οταν στυβει , κανει κατι ηχους σαν κουδουνο-τριξιματα τα οποια προερχοναται απο το μοτερ με το αλουμινενιο ασημενιο χρωμα που ειναι , για να καταλαβετε τι λεω ακουστε λιγακι το βιντεο το οπ[οιο ειναι μονο ηχος , ηχογραφησα με το κινητο μου το τελευταιο κοματι της πλυσης , που ειναι το τελικο στυψιμο σε μεγαλες στροφες πειτε μου σας παρακαλω , εχει θεματα πχ (προσπαθω να καταλαβω) τα ρουλεμαν του ή κατι αλλο ? ειναι αυτοι οι ηχοι σαν κλικ κλικ (οχι κλικ ποντικιου!) με το που αρχιζει το βιντεο , τους ακουτε! (η φωτογραφια τυχαια επιλεχθηκε)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη The Professor : 02-09-12 στις 16:17
    ΓνώσειςUNIX~Linux: Αρκετά καλές┃ Προγραμματισμός: Ναί ┃ ┃Αγγλικά: Πολύ καλά┃
    Λειτουργικό Fedora 16@32bit σε ASUS P5LD2-VM┃
    Προδιαγραφές Desktop ⇛ CPU:Pentium 4@3 GHz 32bit┃Ram: 4-GB ┃
    ┃GPU :NVIDIA GeForce GT 440 GDDR5 1GB 3200 MHz┃8-ch HD Audio┃

Το avatar του χρήστη liontas
    Μέλος
    Όνομα
    Λεωνιδας
    Περιοχή
    Ελλάδα

Προεπιλογή

Αν μπορεί κάποιος να μας πει τί ρόλο παίζει ο πυκνωτής και γιατί ρίχνει την δύναμη του μοτέρ θα ήταν ευχής έργον, ώστε να κατανοήσουμε και λίγο το βάθος των πραγμάτων..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας