Καλησπέρα
έκανα μια βλακεία και απο ότι φαίνεται δεν μπορώ να το συνεχίσω..
Ψάχνω λοιπόν κάποιον που να μπορέσει να αναλάβει να μου κάνει γύρω στις 15 κολλήσεις smd 0805 τα led τα έχω..
Εννοείται όχι τσάμπα περιμένω μηνύματα
Ευχαριστώ
Καλησπέρα
έκανα μια βλακεία και απο ότι φαίνεται δεν μπορώ να το συνεχίσω..
Ψάχνω λοιπόν κάποιον που να μπορέσει να αναλάβει να μου κάνει γύρω στις 15 κολλήσεις smd 0805 τα led τα έχω..
Εννοείται όχι τσάμπα περιμένω μηνύματα
Ευχαριστώ
805? Δεν ειναι και ιδιαιτερα δυσκολο να τα κολλησεις...
Θα λεγα να κανεις πρωτα καμια δοκιμη σε αχρηστο/δοκιμαστικο πλακετακι και θα δεις οτι με λιγη εξασκηση τα καταφερνεις.
Αν ησουν Αθηνα φυσικα δεν υπηρχε προβλημα να βοηθησω αλλα Πατρα...
κόλλησα τουλάχιστον 40 leds αυτά εδώ ήταν τα τελευταία και εδώ έπαθα τη ζημιά..
Έφυγε η κόλληση απ την πλακέτα στο ένα άκρο και ο χώρος για αρχάριο σαν εμένα δεν βοηθάει καθόλου..
Αν μπορείς να με βοηθήσεις μπορώ να σου στείλω τα πλακετάκια με courier δεν είναι εκεί το θέμα..
Οταν λες εφυγε η κολληση? Εχει ξεκολλησει το pad? Αν βγαλεις καμια φωτο να δουμε τι ακριβως εγινε ισως δεν χρειαστει καν να το κανει καποιος αλλος.
το κακό είναι ότι δεν είναι το led το πρόβλημα αλλά αυτό εδώ που φαίνεται στην φωτογραφία και δεν ξέρω καν τι είναι..
αλλά πάνω στην πλακέτα έχει γραμμένο c415 & c407(τα οποία τα έχασα)
αυτά τι είναι ακριβώς??
ΥΣ είναι τα καφέ δίπλα από τα led στην φωτογραφία
Uploaded with ImageShack.us
Αν και η φωτο δεν ειναι οτι καλυτερο... αφου γραφει και Cχχχ διπλα και σε συνδυασμο με την εμφανιση ειναι σιγουρο οτι ειναι κεραμικοι πυκνωτες.
Αν και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος γιατι υπαρχουν εκει σιγουρα μπορουν να μπουν καινουργιοι αν εχει μεινει ενας τουλαχιστον για δειγμα και προυποθετωντας οτι δεν εχουν καταστραφει τα pads στην πλακετα.
Τωρα... αν νομιζεις οτι δεν μπορεις να τα καταφερεις θα μπορουσα να βοηθησω, στειλε μου ενα πμ.
Χρήστο αυτά που έχασες είναι πυκνωτές τεχνολογίας SMT (SMD εξαρτήματα).
Που μένεις στη Πάτρα?
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr