Γεια σε όλους και πάλι!
Παίδες, έχω την παραπάνω οθόνη στο αυτοκίνητο μου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ακριβώς επάνω από την οθόνη είναι η ποτηροθήκη του αυτοκινήτου, και τώρα το καλοκαίρι ο "ιδρώτας" από παγωμένα ποτήρια κτλ κτλ στάζει κάποιες φορές επάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα τα φωτιζόμενα κουμπάκια από την αριστερή πλευρά να σβήσουν. Βασικά κάποιες φορές ανάβουν, και κάποιες σβήνουν. Παρόλα αυτά δίνουν εντολές στην οθόνη. Αντίθετα, από τη δεξιά πλευρά, ενώ δεν έσβησαν, το Forward δε δίνει εντολή (οπότε πατάω το Forward από το interface της οθόνης αφής).
Βασικά πέρα από αυτό, θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να αλλάξω τις αποχρώσεις του interface από μπλε σε κόκκινο για να ταιριάζει με τον κόκκινο φωτισμό των οργάνων του Ibiza. Πόσο εύκολο λέτε να είναι αυτό? Είχα βρει κάποτε το service manual και έλεγε για ένα κρυφό μενού που ανέφερε για το calibration του RGB της οθόνης, αλλά δε ξέρω κατά πόσο αυτό θα βοηθούσε στην αλλαγή του χρωματισμού του interface (μάλλον καθόλου).
Καμιά ιδέα σε θεωρητικό επίπεδο πριν τη βγάλω από το αυτοκίνητο για να το προσπαθήσω στην πράξη έχετε? Βασικά αν πιστεύετε πως δε γίνεται να αλλάξει ο χρωματισμός δε θα μπω στη διαδικασία να ξηλώνω την οθόνη μόνο για τα φωτιζόμενα κουμπάκια.
Μια φωτό της οθόνης για να πάρετε μια ιδέα από το interface της φαίνεται παρακάτω: