Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη QED
    Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή Πλυντήριο Ρούχων FAGOR 1FE-417

Γεια χαρά σε όλους
    Το παραπάνω πλυντήριο τις περισσότερες φορές δεν μου στίβει καλά τα ρούχα άσχετα με το πρόγραμμα πλύσης.
    Μερικές φορές δουλεύει καλά. Έριξα μια ματιά και σίγουρα δεν είναι τίποτα βουλωμένο. ¶νοιξα όλες τις σωληνώσεις και τις τσέκαρα.
    Το τύμπανο γυρίζει κανονικά και στο στύψιμο ακόμη πιο γρήγορα όπως είναι αναμενόμενο. Δεν κρατάει νερά αλλά τα ρούχα
    δεν τα στίβει όπως πρέπει. (στάζουν)

Έχει κανείς καμμιά ιδέα γι'αυτό; Αξίζει να πάρω μάστορα δεδομένης τις χαμηλής αρχικής τιμής του και της φοιτητικής μου ιδιότητας;

-Ευχαριστώ

*edit *"δεδομένης"
    Physics is like sex; sure, you can get some interesting results, but that's not why we do it. -- Richard P. Feynman ( 1918 - 1988 )

Το avatar του χρήστη djsadim
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΘΑΝΑΣΗΣ
    Περιοχή
    ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Προεπιλογή

Κοίταξε μπας και κολάι η αντλία της εξαγωγής των νερών και μπας και είναι βουλωμένο φίλτρο ή η αποχέτευση!!!

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

και εγω αυτο θα προτεινα... ακομη και αν δουλευει η αντλια μπορει απο κλωστες η απο τριχες να ζοριζετε και να μην μπορει να βγαλει να νερα γρηγορα... εμενα μου ειχε τυχει καποτε αυτο.. την καθαρισα καλα και ολα οκ... και μαλιστα ηταν σε φοιτητικο απο αυτα που ειναι σαν κουβαδες απο σχεδον διαφανες πλαστικο...
    g.l.
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Το avatar του χρήστη QED
    Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..Τα έχω κοιτάξει αυτά
    Παίζει να έχει χάσει το μοτέρ του τη δύναμη και να μην αρκεί η φυγόκεντρος;
    Physics is like sex; sure, you can get some interesting results, but that's not why we do it. -- Richard P. Feynman ( 1918 - 1988 )

Προεπιλογή

φιλε δες το θετικα το πραμα,μιας κ τα ρουχα αν ειναι λιγο εως καθολου στυμενα κ με ενα σωστο απλωμα δεν θελουν σιδερωμα μετα!

Μέλος
    Όνομα
    Χαράλαμπος
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

το στηψιμο δεν γινετε μονο με το γυρισμα του καδου αλλα και με αερα δες μηπως χαλασε το γκοφλερ του.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    PERISTERI ATTIKIS

Προεπιλογή

Επανέρχομαι στο θέμα για καθαρά ενημερωτικό σκοπό και γι΄ οιονδήποτε άλλο φίλο επισκέπτη του site έχει τ΄ ίδιο με την ανάρτηση του φίλου Βασίλη από Λάρισα, πλυντήριο, και του
    παρουσιάσει ανάλογο πρόβλημα κακής στοίψης / στεγνώματος :
    Από την ιστοσελίδα : https://elektrotanya.com/fagor_fe-417.zip/download.html
    κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ το User Manual του πλυντηρίου FAGOR 1FE-417 σε μορφή .rar που χρήζει αποσυμπίεσης.
    Στις σελίδες 59 – 72 παρέχονται Οδηγίες Χρήσης στην Αγγλική γλώσσα αλλά μέσω του GOOGLE TRANSLATE μπορεί να γίνει μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.
    Στις μεταφρασμένες λοιπόν σελίδες 70, 71 & 72 μπορεί κάποιος να διαβάσει τις λεπτομέρειες για το σωστό στέγνωμα των ρούχων (πρόγραμμα επιλογής μας), και
    τι μπορεί να φταίει για να μην γίνεται αυτό.
    Φυσικά αν είναι τεχνικός μπορεί ν΄ ελέγξει / αντικαταστήσει και προβληματικά μέρη του πλυντηρίου με τη δέουσα προσοχή (αποσύνδεση από τη γραμμή τροφ/σίας
    της εναλ/νης τάσης των 220V, έστω και με κατέβασμα της ασφάλειας από τον ηλεκτρικό πίνακα του σπιτιού), αν κι ο κατασκευαστής απαγορεύει τ΄ άνοιγμα του
    πλυντηρίου από τον χρήστη κι επιτρέπει αυτό να το κάνει μόνο ο υπεύθυνος κι εξουσιοδοτημένος προς τούτο τεχνικός.
    Φιλικά.
    Δημήτρης Καρούσης

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία