Προσφατα αγορασα καποιες εστιες Arielli που ηταν οι πρωτες μου κεραμικες εστιες. Απο την αρχη ειχα προβλημα με τα περισσοτερα παλια σκευη μου καθως για να βρασει το νερο χρειαζοταν 15-20' στη μεγιστη ρυθμιση 9. Μονο με μια χυτρα ταχυτητας Fischer (χωρις να ειναι σε λειτουργια ταχυτητας), μπορουσα να βρασω σε <10'. Ψαχνοντας λιγο ειδα οτι οι κεραμικες εστιες χρειαζονται αριστη επαφη με το σκευος, οποτε αγορασα καποια καινουργια σκευη Berlinger Haus με μαρμαρινη επιστρωση με τα οποια το προβλημα δυστυχως δεν διορθωθηκε, ισα ισα, 20' το ελάχιστο.
Κανοντας μια επικοινωνια με τον πωλητη των εστιων μου ειπε οτι οι νεες εστιες εχουν μηχανισμο να κλεινουν αυτοματα οταν φτανουν την επιθυμητη θερμοκρασια για λογους ενεργειακης αποδοσης και οτι αν εχω προβλημα μπορω να τις παω απο εκει να μου ρυθμισει την θερμοκρασια στην οποια κλεινουν (σε ποια ακριβα μοντελα ειδα οτι αυτη η λειτουργια ειναι διαθεσιμη στον καταναλωτη). Επειδη να της παω απο εκει ειναι μακρια και θα πρεπει να τις αφησω και να περασω αλλη φορα, δοκιμασα να τις ανοιξω και βλεπω αυτα:
Καταλαβαινει κανεις απο τις παραπανω εικονες αν μπορει να γινει καποια ρυθμιση που να αυξανει τη μεγιστη θερμοκρασια των εστιων;