Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Thelos257
    Περιοχή
    Cyprus

Προεπιλογή Messenger δεν θελω να μου στελνουν μηνυματα ανωμαλοι

Καλημερα σας σημερα το πρωι παρελαβα ενα μηνυμα απο καποιο με ψευτικο προφιλ επειδη το ονομα του ηταν τορfun κατι τετοιο και με ρωτησε κατι εντελως ηλιθιο ανουσιο στην ουσια για μενα αν ειμαι hacker ή κατι τετοιο τελιωσπατον με ρωτησε. Φυσικα τον εβρισα και τον εβαλα στην θεση του τον αρρωστο τον μαλακα δεν ξερω ουτε ποιος ειναι ουτε πως με βρηκε κλπ. Το οτι ο καθενας εχει 5 10 15 20 25 γνωσεις περισσοτερες στον χωρο της τεχνολογια των κινητων τηλεφωνων και ειναι σπουδασμενος τεχνικος η/υ γνωριζει περισσοτερα απ οτι οι αλλοι δεν τον κανει hacker με την καμια εννοια αυτο το πραγμα. Θα ηθελα να περιορισω το Μεσσενγερ μου ετσι ωστε να μην μπορουν αγνωστοι χ να μου στελουν τις μαλακιες τις βλακιες τους περα απο οσους εχω στην λιστα των φιλων μου.
    iPhone 11 Green 64GB - Samsung Galaxy S10 Black 128GB - Samsung Galaxy S20 Black 128GB
    PC Desktop: LENOVO IdeaCentre 510-15IKL 90HU00BHCY

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

μεγάλο κακό έπαθες ρε φίλε, τι να πω σε λυπάμαι!!!

3. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον xrhstos1978 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (09-02-20), mikemtb73 (11-06-23)

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

νομίζω έχει επιλογή να δέχεσαι μήνυματα μόνο από όσους είναι στη λίστα φίλων.

Το avatar του χρήστη sakan89
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Lakis
    Περιοχή
    Ελλάδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από thelos257 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα σας σημερα το πρωι παρελαβα ενα μηνυμα απο καποιο με ψευτικο προφιλ επειδη το ονομα του ηταν τορfun κατι τετοιο και με ρωτησε κατι εντελως ηλιθιο ανουσιο στην ουσια για μενα αν ειμαι hacker ή κατι τετοιο τελιωσπατον με ρωτησε. Φυσικα τον εβρισα και τον εβαλα στην θεση του τον αρρωστο τον μαλακα δεν ξερω ουτε ποιος ειναι ουτε πως με βρηκε κλπ. Το οτι ο καθενας εχει 5 10 15 20 25 γνωσεις περισσοτερες στον χωρο της τεχνολογια των κινητων τηλεφωνων και ειναι σπουδασμενος τεχνικος η/υ γνωριζει περισσοτερα απ οτι οι αλλοι δεν τον κανει hacker με την καμια εννοια αυτο το πραγμα. Θα ηθελα να περιορισω το Μεσσενγερ μου ετσι ωστε να μην μπορουν αγνωστοι χ να μου στελουν τις μαλακιες τις βλακιες τους περα απο οσους εχω στην λιστα των φιλων μου.
    Παλιά υπήρχε η επιλογή να μην δέχεσαι μηνύματα απο αγνώστους , σήμερα απο ότι ξέρω δεν υπάρχει . Εάν κάποιος άγνωστος σου στείλει μήνυμα και δεν είναι «φίλος» σου , πολύ απλά θα στο εμφανίσει σαν αίτημα μηνύματος , εάν το δεχθείς και δεν το διαγράψεις τότε απο εκεί και μετά αποδέχεσαι την συνομιλία μαζί του στο messenger ακόμα και χωρίς να τον έχεις «φίλο» , το πιο απλό και λογικό διαγράφεις το αίτημα , μπλοκάρεις τον χρήστη και τελειώνει η δουλειά εκεί .

Γενικά σε καταστάσεις τις οποίες κάποιος άγνωστος ή «γνωστός» φίλος στο facebook ή σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων προσπαθεί να ανοίξει κουβέντα με κακόβουλο σκοπό , καλό είναι να μην απαντάμε , ανταυτού εάν το πράγμα ξεφύγει δηλαδή δεχθούμε απειλές κλπ στέλνουμε στο https://cyberalert.gr και αναλαμβάνουν να καθαρίσουν την μπουγάδα.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-20, 09:22
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-08-19, 13:38

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία