Παιδια εχω την sharp lc 42sb55 (5 χρονια) και τωρα τελευταια δεν ανοιγει ουτε με το τηλεκοντρολ ουτε απο το on-of. Για να την ανοιξω πρεπει να τη βγαλω απο την πριζα για λιγο.
Ξερετε τη μπορει να φταιει?
Παιδια εχω την sharp lc 42sb55 (5 χρονια) και τωρα τελευταια δεν ανοιγει ουτε με το τηλεκοντρολ ουτε απο το on-of. Για να την ανοιξω πρεπει να τη βγαλω απο την πριζα για λιγο.
Ξερετε τη μπορει να φταιει?
Τίποτα κανένας?
υπάρχει και μια ακόμη πιο απλή και σίγουρη λύση για δες εδώ
Λοιπον, αφου την ανοιξα, μετα την πολυτιμη βοηθεια του UV με το σχετικο του βιντεακι, ειδα εναν φουσκωμενο πυκνωτη στο τροφοδοτικο. Επισυναπτω εικονες μηπως και βοηθησω καποιον:
2 IMG_20140203_114959-1.jpg4 IMG_20140203_115053.jpg5 IMG_20140203_120030-1.jpg9 IMG_20140203_120456-1.jpg10 IMG_20140203_131714.jpgIMG_20140203_132112-1.jpg
Ο φουσκωμενος ηταν 2700 uf / 16 v
Αυτος που εβαλα, επειδη με τιποτα δε μπορεσα να βρω τον ιδιο, ειναι 3300 uf / 35 v
Ο πωλητης μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα και μεχρι στιγμης ετσι ειναι. Εσεις τι λετε?
Vaggosr1 (20-09-18)
Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την αντικατάσταση,(όσο αφορά την διαφορά στην χωρητικότητα και στην τάση λειτουργίας), των πυκνωτών που αναφέρεις. Έλεγξε όμως προληπτικά και τους υπόλοιπους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές.
Γιάννη είδες πόσο απλή ήταν η περίπτωσή σου!
Αυτό ήταν οφθαλμοφανές και δεν χρειαζόταν καμιά επιστήμη!
Δεν μας είπες όλα οκ;
Το θέμα είναι ότι τον κόλλησες τον πυκνωτή τώρα
μια λεπτομέρια που έπρεπε να προσέξεις στον νέο πυκνωτή επειδή έχει μεγαλύτερη απόσταση στα ποδαράκια του
να είναι παράλληλα για να μην πιέζουν το λάστιχο από κάτω
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Δεν τους ελεγξα γιατι βιαζομουν πολυ να φυγω για δουλεια. Τωρα οσο λειτουργει δεν την ξανα ανοιγω, αν και ηταν πολυ απλο.
Μια χαρα ειναι,ανοιγει με την πρωτη.
Δεν ειχαν και τοση μεγαλη διαφορα (μικρη ηταν), τον πιεσα λιγο και... βεντουζα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΣΒΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ,ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΝΑΒΕ.ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΕΛΕΓΞΑ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?