Έχω έναν ενισχυτή με το Tda2050.Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν δουλεύει αλλά βγάζει χαμηλή ένταση. Τι μπορεί να φταίει. Να οι φωτογραφίες της πλακέτας.
![]()
![]()
Έχω έναν ενισχυτή με το Tda2050.Το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν δουλεύει αλλά βγάζει χαμηλή ένταση. Τι μπορεί να φταίει. Να οι φωτογραφίες της πλακέτας.
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakishlek : 12-03-15 στις 01:36
Αν υποθεσουμε οτι φταιει η πλαλετα (και οχι το σημα εισοδου ή το ηχειο), θα πρεπει να βγαλεις καλυτερες φωτογραφιες. Φαινεται οτι εχει συναρμολογηθει απο μαλλον απειρο ερασιτεχνη, και ειναι πολυ πιθανο να υπαρχουν προβληματα συναρμολογησης, αλλα οι θολες φωτογραφιες δεν βοηθανε.
Πες μας παντως απο τί πηγη τον οδηγεις, και τί ηχειο συνδεεις.
Νίκο δεν είναι κάποια κατασκευή, αλλά πλακέτα ενισχυτή μάλλον από κάποιο compact stereo ή φορητό SONY.
Οι φωτογραφίες όντως δεν είναι καθαρές και δεν βοηθάνε πολύ.
Σάκη (sakishlek) τάσεις γενικά έχεις μετρήσει ;
Από πιο μοντέλο sony είναι αυτή η πλακέτα;
Εχεις δικιο Σηφη, δεν το ειχα προσεξει. Μου χτυπησαν οι ακοποι ακροδεκτες(; ) και το θεωρησα ιδιοκατασκευη. Εδω που τα λεμε, δεμ περιμενα τετοια "χλιδα" απο τη Sony. Οχι την εχω σε καμμια ιδιαιτερη εκτιμηση, αλλα και TDA...
Δεν ξερω αλλα εμενα πειραγμενο μου φαινεται...
δουλευε και ξαφνικα δεν μπορει να βγαλει κανονικη ενταση? η απο τοτε που το ξερεις δουλευει ετσι?
Γράψε και το μοντέλο της τηλεόρασης. Έχεις αλλάξει όλους τους πυκνωτές ή μόνο αυτούς τους δύο;
Προφανώς εννοείς τα πινς του ολοκληρωμένου σωστά;
Ίσως έχει πρόβλημα με το κύκλωμα mute.Τι τάση έχεις στο πόδι 4 (mute) στον κονέκτορα CN225;
Το τρανζίστορ Q204 (αν διακρίνω καλά) και τα γύρω του εξαρτήματα καλό είναι να ελεγχθούν.
Αν όμως εννοείς ότι η τηλεόραση δούλευε κανονικά και αλλάζοντας προληπτικά τους πυκνωτές, μετά την αλλαγή τους δεν δούλευε σωστά , τότε έλεγξε οπωσδήποτε (και πρώτα από όλα) μήπως κόπηκε ή βραχυκύκλωσε κάποιος χαλκοδιάδρομος (ή πόδια εξαρτημάτων), κατά την προσπάθεια κόλλησης - αποκόλλησης των πυκνωτών.
Ανέβασε και μερικές καλές-καθαρές φωτογραφίες της πλακέτας (μπρος -πίσω) μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 11-03-15 στις 22:57
Ναι του τδ2050 εννοώ.Δεν δουλευε καλα
και πριν αλλαξω τους πυκνωτες. Αλλαξα όλους τους μικρούς ηλεκτρολυτικους και πολεστερα, πεντε εξι συνολο μηπως φτιαχτεί.IMG_20150311_141243.jpg