Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Τήνος

Προεπιλογή Προβλημα σε samsung le40b530p7w

Καλημερα σε ολους σας.Συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια που κανετε.Τωρα στο θεμα μας.εχω μια samsung le40b530p7w και απο προβλημα σταθεροποιητη μου ανεβασε τα βολτ της εξοδου με αποτελεσμα απο τοτε η τηλεοραση οταν μεινει 4-5 ωρες σβηστη να δουλευει μια χαρα.Αν ομως κανεις το λαθος και την σβησεις ,οταν την ξανααναψεις θα παιξει πολυ λιγο κανονικα και μετα θα χαθει η εικονα και θα εχει μονο φωνη.οσες φορες και να το επαναλαβεις θα κανει το ιδιο απλως οσο το συνεχιζεις η εικονα θα χανεται και πιο γρηγορα.οποτε ηλυση ειναι να την αφηνεις συνεχεια ανοιχτη οποτε δεν εχει και προβλημα η να την κλεινεις για καποιες ωρες αν θες να δεις.ολο αυτο ομως ειναι αρκετα κουραστικο και εκνευριστικο θα ελεγα οπως καταλαβαινετε.εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα καθαρα τροφοδοτικου χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις.θα ηθελα τα φοντα σας και τις γνωσεις σας μηπως και επιλυθει το προβλημα μου.ευχαριστω προκαταβολικα.

Μέλος
    Όνομα
    Σήφης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γειά σου Βαγγέλη, χρόνια πολλά.
    Αν έχω καταλάβει καλά, το πρόβλημα της τηλεόρασης είναι ότι όταν η τηλεόραση μείνει κλειστή για 4-5 ώρες, όταν την ενεργοποιήσεις θα λειτουργήσει κανονικά.
    Αν όμως την κλείσεις και την ξανά ανάψεις αμέσως, ή μετά από λίγο (δηλαδή σε πολύ λιγότερο από 4-5 ώρες) τότε η εικόνα της μαυρίζει μετά από λίγο ,σωστά ;
    Το πρόβλημα ίσως είναι στο τροφοδοτικό,ίσως στο κύκλωμα του inverter, ίσως σε κάποια από τις λάμπες τις οθόνης, ή ακόμα και συνδυασμός των παραπάνω .
    Όταν μαυρίσει η οθόνη, φώτισε την με ένα φακό (όχι απευθείας αλλά κάπως πλάγια ) και κοίταξε προσεκτικά αν φαίνεται κάπως η εικόνα .
    Αν όντως βλέπεις εικόνα (με τον φακό), τότε οι πιθανότερες αιτίες είναι αυτές που σου έγραψα παραπάνω.

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vagosoftinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα σε ολους σας.Συγχαρητηρια για την αψογη δουλεια που κανετε.Τωρα στο θεμα μας.εχω μια samsung le40b530p7w και απο προβλημα σταθεροποιητη μου ανεβασε τα βολτ της εξοδου με αποτελεσμα απο τοτε η τηλεοραση οταν μεινει 4-5 ωρες σβηστη να δουλευει μια χαρα.Αν ομως κανεις το λαθος και την σβησεις ,οταν την ξανααναψεις θα παιξει πολυ λιγο κανονικα και μετα θα χαθει η εικονα και θα εχει μονο φωνη.οσες φορες και να το επαναλαβεις θα κανει το ιδιο απλως οσο το συνεχιζεις η εικονα θα χανεται και πιο γρηγορα.οποτε ηλυση ειναι να την αφηνεις συνεχεια ανοιχτη οποτε δεν εχει και προβλημα η να την κλεινεις για καποιες ωρες αν θες να δεις.ολο αυτο ομως ειναι αρκετα κουραστικο και εκνευριστικο θα ελεγα οπως καταλαβαινετε.εχω την εντυπωση οτι ειναι θεμα καθαρα τροφοδοτικου χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις.θα ηθελα τα φοντα σας και τις γνωσεις σας μηπως και επιλυθει το προβλημα μου.ευχαριστω προκαταβολικα.
    Βαγγέλη χρονιά πολλά, την είχες στην αποθήκη για ένα χρόνο, και αποφάσισες να την φτιαξης τελικά....

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Τήνος

Προεπιλογή

χρονια πολλα πρωτα απο ολα μιας και τα ξεχασα.Δεν την ειχα στην αποθηκη απλα την λειτουργουσα ετσι.περιμενα να κρυωσει και μετα την αναβα και την αφηνα αναμμενη ολη μερα.Ακομα και οταν σβησει η οθονη ο ηχος ακουγεται κανονικα .αν την σβησεις και την ξανααναψεις θα παραμεινει για λιγο αναμμενη και μετα θα σβησει.οσες φορες και να το κανεις απλα μειωνεται ο χρονος που μενει αναμμενη (που φαινεται δηλ.)η οθονη και δεν μαυριζει.οκ θα κανω και αυτο που ειπε ο ezizu και επανερχομαι για πληροφοριες

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Τήνος

Προεπιλογή

Καλημερα και παλι.το δοκιμασα και αυτο με τον φακο αλλα δεν φαινεται τιποτα.δειχνει σαν να σβηνει η οθονη τελειως.στο βαθος της τιποτα.αν συμφωνειται με την αποψη του τροφοδοτικου πεστε μου και καμια διευθυνση αν ξερετε να το παρω και να το αλλαξω μονος μου.ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Εγώ προσωπικά πάω για eeprom firmware...εάν η τάσης είναι σωστές βεβαία...

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] προβλημα με lcd samsung le32r32b
    από jeck στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-05-16, 21:42
  2. [Τηλεόραση Samsung] προβλημα σε samsung le40b530p7w
    από vagosoftinos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-12-13, 20:56
  3. [Τηλεόραση Samsung] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΤ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ SAMSUNG
    από kasikis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-13, 08:48
  4. [Τηλεόραση Samsung] SAMSUNG LE40S61B ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!! HELP!!!!!
    από rgv στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-12, 13:48
  5. Προβλημα με SAMSUNG WS-32Z46V
    από BILLYSBOY στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-04-11, 20:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι