Καλησπέρα σε όλους,
Σε μια 32R86BD εμφανίζετε η παρακάτω εικόνα (συννημενα) πυκνωτές καλοί υποψίες για την TCON
μήπως έχει τύχει σε κάνεναν συνάδελφο ?
ευχαριστώ και πολλά 73
Καλησπέρα σε όλους,
Σε μια 32R86BD εμφανίζετε η παρακάτω εικόνα (συννημενα) πυκνωτές καλοί υποψίες για την TCON
μήπως έχει τύχει σε κάνεναν συνάδελφο ?
ευχαριστώ και πολλά 73
Έχω συναντήσει πρόσφατα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε τηλεόραση φίλου, αλλά ακόμα δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μαζί της.
Εγώ προσωπικά έχω αυτό το πρόβλημα σε τηλεόραση Philips και ζω με αυτό για περίπου 3 χρόνια.
Το κάνει στην εκκίνηση της τηλεόρασης και μετά από μισή ώρα και κάτι, παρακολουθείς κανονικά χωρίς προβλήματα μέχρι την επόμενη εκ νέου έναυση της.
Αλλάξα T-CON αλλά δυστυχώς τα ίδια παταντώντας την καλωδιοταινια απο tcon to panel παει να διορθωθεί
αλλά με κορεσμενά χρώματα.
Πανελ είναι φιλε.
Βρήκα λίγο χρόνο να ασχοληθώ και τελικά βρήκα ότι η μια καλωδιοταινία που πάει απο TCON στο PANEL είχε οξυδωθεί στο κούμπωμα και είχαν διαλύσει μερικά κομμάτια χαλκού στην ταινία.
Οπότε μετέφερα τις καλωδιοταινίες μεταξύ τους και έπεζα ανάλογα η δεξιά ή η αριστερή πλευρά της οθόνης, η υπόλοιπη έδειχνε αυτές τις γραμμές όπως στις φωτό παραπάνω. Οπότε πάμε για καλωδιοταινία ΑΝ καταφέρω να βρω στο εμπόριο, γιατί με μια γρήγορη στο EBAY είδα υπαρχει 1 τελευταίο κομμάτι και πάει και κανα 40αρι με τα μεταφορικά.