Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Mπάμπης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή Daewoo Σταζει η εσωτερικη μονάδα κατα την ψυξη

Γεια σας. Εχω εδώ και αρκετα χρόνια ένα Daewoo DSB090LH το οποιο απο την πρωτη ημερα στάζει νερά από το εσωτερικό ανα τακτα χρονια διαστηματα.
    το σωληνάκι της αποχέτευσης δεν εχει βουλωσει τρσεκαρισμενο οι τεχνικοι της αντιπροσωπείας το τσεκαρανε και ηταν ΟΚ νερα εξω τρέχουν κανονικα..
    Το μηχάνημα δουλευει σωστα και δεν εχω προβληματα με την ψύξη.
    Eχει κάποιος Service manual που να δείχνει πως θα το λύσω ετσι ωστε να δω μηπως εχει σπασμενη λεκανη (που λογικα δεν εχει γιατι δεν το κανει παντα..) ? γενικοτερα οποια βοηθεια και τροφή για σκεψη δεκτή γιατι θα με τρελάνει ...

Μέλος
    Όνομα
    Ιωαννης
    Περιοχή
    πατρα

Προεπιλογή

Ο σωληνας της αποχετευσης ειναι μεσα σε λεκανη η μπουκαλι η κατι αντιστοιχο, `η τρεχει απευθειας μεσα σε σιφονι η καπου ελευθερα?θελω να πω, μηπως η ακρη του σωληνα βυθιζεται μεσα στο δοχειο που μαζευει το νερο του οταν η σταθμη ανεβει πολυ? Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα και μου ειχαν πει να τσεκαρω αυτο που σου λεω. Οντως το ειχα σε λεκανη και μολις πλυμμηριζε το σωληνα γεμιζε ο σωληνας προς τα πανω οποτε εσταζε η εσωτερικη μοναδα μιας και δεν ειχε αρκετη πιεση να σπρωξει το νερο.

Προεπιλογή

Πιθανόν να είναι και η χάλκινη σωλήνα της υψηλής πίεσης , να στάζει επειδή είναι παγωμένη και ιδρώνει με αποτέλεσμα να στάζει σε κάποιο σημείο που πιθανόν να είναι εκτός της λεκάνης αποχέτευσης

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mino Εμφάνιση μηνυμάτων
    να δω μηπως εχει σπασμενη λεκανη (που λογικα δεν εχει γιατι δεν το κανει παντα..)
    Αν το πρόβλημα το κάνει από την αρχή σίγουρα δεν το κάνει από σπασμένο σώμα
    αυτό μπορείς να το δεις παρατηρώντας πίσω από την κυλινδρική φτερωτή στο σώμα της εσωτερικής μονάδας

αν είναι σπασμένο θα έχει κάθετες ρωγμές στο κέντρο σε τυχαίες θέσεις
    αν είναι έτσι τα νερά τρέχουν από το επάνω λούκι αποχέτευσης μέσω των ρωγμών αυτών

Αν δεν έχει άλλα προβλήματα εγκατάστασης π.χ. κακό αλφάδιασμα και απορροή
    και το σπίτι έχει καλή στεγανότητα όταν κλείνουν οι πόρτες και τα παράθυρα...
    όταν λειτουργεί ο απορροφητήρας της κουζίνας δημιουργείται αρνητική πίεση και τα νερά δεν αποχετεύονται με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη UV. : 20-08-14 στις 15:40

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Mπάμπης
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Πραγματικα εχω σηκωσει τα χερια ψηλά... αλφαδιασμα ειναι ΟΚ (το ειχαν δει οι τεχνικοι οταν ητσαν στην εγγυηση) σπασμενο σωμα το ιδιο... οσο για αποροφητηρες κλπ... δεν παιζει με τιποτα κατι τετοιο καθως μιλαμε για υπνοδωμάτιο.. με οτι αυτο συνεπαγεται για τις βραδυνες ωρες λειτουργιας του

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πραγματικα εχω σηκωσει τα χερια ψηλά...
    Πραγματικά μιλάς λες και το έχει καταραστεί κανένας μάγος
    οσο για αποροφητηρες κλπ... δεν παιζει με τιποτα κατι τετοιο καθως μιλαμε για υπνοδωμάτιο..
    είναι φανερό ότι δεν κατάλαβες τίποτα από αυτό που είπα
    να έλεγες εντάξει το σπίτι δεν είναι στεγανό ΟΚ αλλά να λες δεν πέζει αυτή η περίπτωση γιατί δεν είναι στη κουζίνα αλλά στο υπνοδωμάτιο
    μπορεί να σου φαίνεται και τρελό σαν περίπτωση αλλά μάθε την για να μην σηκώνεις τα χέρια ψηλά από απόγνωση

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

εμενα μου κανει κακη εγκατασταση και ειδικα κακη ευθυγραμμιση του σωληνα αποχετευσης. καπου ειναι ψηλοτερα απο την μοναδα με αποτελεσμα να μην μπορουν να βγουν τα νερα.

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Fujitsu] εξωτερική μονάδα
    από chronis88 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-14, 17:40
  2. [Κλιματιστικό] σταματα να δουλευει, παγωνει εξωτερικα,σταζει νερα εσωτερικα
    από makis40 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-07-13, 13:10
  3. [Indesit] σταζει νερο μεσα στη συντηρηση του ψυγειου
    από μανοςκρητη στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-06-12, 19:03
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-11, 17:03
  5. ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΕ ΗΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
    από papkir στο forum Ηχεία & PC Ηχεία
    Απαντήσεις: 13