Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή 50PFP5532D ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω την παραπάνω τηλεόραση είχε ένα πρόβλημα μου αναβόσβηνε το κόκκινο led 2 φορές σαν διαγνωστικό, μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι είχε καμμένα κάποια Transistor 1*κ2837 2*88N30W και κάποια άλλα ακόμα που βρήκα στην Υ , τώρα ανάβει μπλε το λαμπάκι δέχεται εντολές από το χειριστήριο αλλά δεν έχω εικόνα στην τηλεόραση ούτε και ήχο λογικά γιατί δεν την σύνδεσα στην κεραία από την στιγμή που δεν είδα εικόνα αλλά ούτε φωτισμό. μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του σας παρακαλώ πολύ;
    ευχαριστώ προκαταβολικά
    Αλέξανδρος

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή

καλησπέρα. καμία ιδέα κανείς;

Το avatar του χρήστη STALKER IX
    Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

σε 50αρα samsung αλλαξα αυτα που λες και δεν ηρθε, την εστειλα αμερικη και μου εστειλε αλλη πλακετα επισκευασμενη την εβαλα πανω και εκανε αρκ στο buffer μου εστειλε επισκευασμενες δουλεψε δυο χρονια και τωρα την εχω και την κοιταω θελει χ και αν το πανελ ειναι καλο κτλ....

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Γιάυτό το λογο οι εταιρίες προτείνουν ολο το σετ με τις πλακέτες Υ,Ζ και logic αλαγή
    και το άλλο το κουφό είναι ότι αυτές κοστίζουν 110 € και όπου τις ψάξεις δεν θα τις βρείς κάτω απο 400€ είναι γεγονός πλέον ότι η συσκευή όταν πάει στο σερβις της samsung ας πούμε θα κοστίσει λιγότερο απο ότι θα την φτιάξω εγώ που δεν είμαι της εταιρείας

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάυτό το λογο οι εταιρίες προτείνουν ολο το σετ με τις πλακέτες Υ,Ζ και logic αλαγή
    και το άλλο το κουφό είναι ότι αυτές κοστίζουν 110 € και όπου τις ψάξεις δεν θα τις βρείς κάτω απο 400€ είναι γεγονός πλέον ότι η συσκευή όταν πάει στο σερβις της samsung ας πούμε θα κοστίσει λιγότερο απο ότι θα την φτιάξω εγώ που δεν είμαι της εταιρείας
    δηλαδη εχει αλλαξει πολιτικη στο σερβις η εταιρια? γιατι στο σερβις πριν 2 χρονια ζηταγανε 450 ευρω να την επισκευασουν?

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από STALKER IX Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε 50αρα samsung αλλαξα αυτα που λες και δεν ηρθε, την εστειλα αμερικη και μου εστειλε αλλη πλακετα επισκευασμενη την εβαλα πανω και εκανε αρκ στο buffer μου εστειλε επισκευασμενες δουλεψε δυο χρονια και τωρα την εχω και την κοιταω θελει χ και αν το πανελ ειναι καλο κτλ....
    καλημερα
    και αυτη μεσα ολη samsung ειναι
    εμένα δεν κανει πουθενά αρκ
    βγαίνει απο standbay ανάβει η μπλε λυχνία δέχεται εντολές απο τηλεχειριστήριο αλλα φωτισμός και εικόνα δεν βλέπω

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    οσο και αν έψαξα δεν τις βρήκα σε τέτοια τιμή μόνο μεταχειρισμένες και φυσικά στην διπλάσια τιμή
    να την παρατήσω τι να τι κάνω;

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

Δεν την στελνεις αθηνα στο σερβις? Αν παει ακριβα πεστους να την κανουν ανακυκλωση,θα πληρωσεις βεβαια την εκτιμηση και μια μεταφορικη.Εγω αυριο θα ρωτησω παλι την σαμσουνγκ να δουμε τη θα μου
    πουν...

Μέλος
    Όνομα
    αλεξανδρος
    Περιοχή
    θεσσαλονική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από STALKER IX Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν την στελνεις αθηνα στο σερβις? Αν παει ακριβα πεστους να την κανουν ανακυκλωση,θα πληρωσεις βεβαια την εκτιμηση και μια μεταφορικη.Εγω αυριο θα ρωτησω παλι την σαμσουνγκ να δουμε τη θα μου
    πουν...
    καλημέρα μήπως είχες κανένα νεο απο samsung
    για να την στείλω νομίζω δεν συμφέρει καθόλου

Μέλος
    Όνομα
    Μιχαλης
    Περιοχή
    Αιγιο

Προεπιλογή

οχι αλεξανδρε δεν εκανα τιποτα δεν θελω παλι να χαλασω τα νευρα μου με το τοπικο σερβις εχω βαλει ενα φιλο απο αθηνα να ρωτησει αν και αυτος ειναι στα κινητα.Αν θες την γνωμη μου στειλε την για επισκευη καλο αμπαλαρισμα και μεταφορικη...

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Philips] philips 50pfp5532d
    από ssstauros στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-08-17, 10:15

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία