Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κυριάκος
    Περιοχή
    Καλαμάτα

Προεπιλογή Δουλεύει σταματάει, δουλεύει σταματάει....

Καλημέρα παιδιά έχω ένα κλιματιστικό το οποίο το βάζω σε λειτουργία στην ψύξη δουλεύει για κανα 3λεπτο και σταματάει και μετά από κάνα 10λεπτο ξανά ξεκινάει και μετά πάλι σταματάει .........και πάει όλη την ώρα έτσι..τι μπορεί να είναι το κλιματιστικό δεν μου δείχνει error λογικά ο πυκνωτής εκκίνησης δεν είναι αφού έστω και για 3 λεπτά δουλεύει...Ελπίζω μαζί να βρούμε μια άκρη...

Το avatar του χρήστη aris285
    Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Ελευσινα

Προεπιλογή

σε τι θερμοκρασια το εχεις?
    Που ειναι τοποθετημενο?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κυριάκος
    Περιοχή
    Καλαμάτα

Προεπιλογή

το έχω στους 20 βαθμούς και είναι τοποθετημένο σε τοίχο και η εξωτερική μονάδα δεν έχει κανένα εμπόδιο...να σου πω φίλε μου ότι το κλιματιστικό δούλευε μια χαρά πριν 2 καλοκαίρια...λες να είναι ο θερμοστάτης του να είναι στα τελευταία του και να κάνει τα δικά του....??

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

τσεκαρε το θερμικο προστασιας ανοιξε με προσοχη το κουτακι πανω απο τον συμπιεστη

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κυριάκος
    Περιοχή
    Καλαμάτα

Προεπιλογή

Ακούστε τι γίνετε τώρα έβαλα την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς και δουλεύει κανονικά...όποτε τι μπορεί να φταίει?? όσο για το θερμικό φίλε μου DIATHERΜ θα το τσεκάρω αφοί εξαλείψω κάθε άλλη εκδοχή διότι η εξωτερική μονάδα είναι έξω από το μπαλκόνι όποτε ας το αφήσω στο τέλος αυτό, παντός ευχαριστώ για την απάντηση σου..

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Από τους 22 βαθμούς (και που δουλεύει κανονικά) ... αν πειραματικά βάλεις πάλι την ρύθμιση στους 20 , Τι κάνει?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κυριάκος
    Περιοχή
    Καλαμάτα

Προεπιλογή

αν το βάλω στους 20 τότε κάνει πάλι τα ίδια.. δουλεύει για λίγο και μετά σταματάει και ξανά δουλεύει και ξανά σταματάει.....

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Την ερώτηση την έκανα για να αποφύγουμε την πιθανότητα να είναι από το θερμικό του συμπιεστή. (άλλωστε αυτό απορρίπτεται και από την ρύθμιση στους 22 όπου δουλεύει καλά)
    για καθάρισε καλά τα φίλτρα αέρα που έχει στο εσωτερικό στοιχείο, και ξαναδοκίμασε στους 20 βαθμούς να δεις αν θα έχεις διαφορά

Το avatar του χρήστη DIATHERM
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Προεπιλογή

οποτε αφου στους 22 βαθμους δουλευει κανονικα.. καθαρισε φιλτρα ωπος σου ειπε και ο πετρος μηπως και αλλαξει κατι...
    την απαντηση που σου εδωσα οτι ισως ειναι το θερμικο του συμπιεστη στην εδωσα με βαση οτι το ειχες δοκιμασει στην χαμηλοτερη θερμοκρασια 16 βαθμοι..
    ισως να σου κανει νουμερα και το θερμιστορ.... δοκιμασε πρωτα στους 20 και μετα βαλτο και στους 16
    αφου λοιπον εχεις κανει αυτα και συνεχιζει να σου σταματαει πισω απο χειριστηριο υπαρχει ενα κουμπακι τεστ το οποιιο τα πατας με μολιβι, αυτο εαν το πατησεις παρακαμπτει τα θερμιστορ και δουλευει στο max το κλιματιστικο κανε και αυτο να δουμε τι θα βγει...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κυριάκος
    Περιοχή
    Καλαμάτα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από DIATHERM Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποτε αφου στους 22 βαθμους δουλευει κανονικα.. καθαρισε φιλτρα ωπος σου ειπε και ο πετρος μηπως και αλλαξει κατι...
    την απαντηση που σου εδωσα οτι ισως ειναι το θερμικο του συμπιεστη στην εδωσα με βαση οτι το ειχες δοκιμασει στην χαμηλοτερη θερμοκρασια 16 βαθμοι..
    ισως να σου κανει νουμερα και το θερμιστορ.... δοκιμασε πρωτα στους 20 και μετα βαλτο και στους 16
    αφου λοιπον εχεις κανει αυτα και συνεχιζει να σου σταματαει πισω απο χειριστηριο υπαρχει ενα κουμπακι τεστ το οποιιο τα πατας με μολιβι, αυτο εαν το πατησεις παρακαμπτει τα θερμιστορ και δουλευει στο max το κλιματιστικο κανε και αυτο να δουμε τι θα βγει...

τα φίλτρα τα έχω καθαρίσει και πάτησα και το κουμπάκι που έχει πάνω η εσωτερική μονάδα για να σβήσει το λαμπάκι που δηλώνει οτι θέλουν τα φίλτρα καθάρισμα..και στους 16 τα ίδια μου κάνει να σημειώσω κάτι που ξέχασα..όταν το ανοίγω και κάνει το γνωστό πρόβλημα το κλιματιστικό μου κάνει συνέχεια το χαρακτηριστικο ήχο μπιπ σαν να πατάω κάποιο κουμπί στο κοντρόλ του..και αρχίζουν οι υποψίες ότι τα κοντρόλ δίνει μόνο του διάφορα σήματα με αποτέλεσμα το γνωστό πρόβλημα, διότι αν εγώ το ανοίξω για παράδειγμα και αυτό από μόνο του το κοντρόλ δίνει σιμά να πάει ας πούμε στο ζεστό είναι λογικό να κόβει όποτε.....?? Να σας πω ότι δοκίμασα ένα univesal κοντρόλ άλλα δεν πιάνει την συχνότητα του κλιματιστικου και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό άλλα έκανα τοπ άλλο άνοιξα το κλιματιστικό από το κοντρόλ του στους 20 βαθμούς και άμεσος έβγαλα τις μπαταρίες από αυτό και το κλιματιστικό δουλεύει κανονικά βεβαία μετά από κάνα 30λεπτο σταματάει και μετά από λίγο πάλι ξεκινάει, που λογικά θα δούλευε συνεχόμενα αφού δεν παίζει να έχει ρίξει τη ν θερμοκρασία στους 20..τι να πω δεν ξέρω..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] PITSOS, σταματάει την ψύξη
    από SDrikos στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-18, 23:18
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-06-13, 16:04
  3. [Τηλεόραση Sony] SONY KV-M1400K - Παίζει λίγο και μετά σταματάει.
    από LabMan στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-11-12, 16:05
  4. [Κλιματιστικό Sharp] Δεν σταματάει - φταίει ο θερμοστάτης?
    από stafidas στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-06-12, 16:48
  5. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-12, 14:08

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία