Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6
    Το avatar του χρήστη brasidas12
    Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή προβλημα με a/c

αλλη μια βοηθεια παιδια....εχω ενα κλιματιστικο 18αρι.το ξηλωσα κ το τοποθετησα σε αλλο σημειο κ απο την στιγμη που εκανα την μετακινηση οταν μπαινει στην ψυξη το εσωτερικο σφυριζει αρκετα δυνατα.οταν το βαζω στο fan σταματαει .μονο οταν μπαινει στην ψυξη το κανει.στην αρχη νομιζα μηπως ειναι το μοτερ της φτεροτης αλλα τελικα δεν.ακουγετε πισω απο την πλακετα.καμια ιδεα γιατι μου εχει παρει το κεφαλι

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Μηπως σου διπλωσε καμια σωληνα και
    ακουγεται ετσι η ροη του φρεον.

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

δεν νομιζω ρε συ να παιζει κατι τετοιο.κοιταξα οσο μπορουσα τους σωληνες εκει που ακουγετε το σφυριγμα αλλα δεν ειδα κατι....παιζει να εχει μπει κανα σκουπιδακι κ να φραζει;η να ειναι απο καμια τριχοειδη βαλβιδα;;ειναι κ μαγαζι κ δουλευει συνεχεια ρε γαμωτο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βατιστας
    Περιοχή
    Πάρος

Προεπιλογή

Και μενα εκει πηγε το μυαλο μου μολις διαβασα το θεμα..μηπως εχει παει κανα γρεζι-πετραδακι και εχει κατσει στο τριχωειδη που κανει τον στραγγαλισμο..αυτο για να το σιγουρεψεις την ωρα που παρατηρηθει το φαινομενο θα πρεπει να ελεγθει η αναροφηση (χοντρη σωληνα) αν παρουσιαζει αλλαγη στην πιεση του φρεον..Χρειαζεσαι μανομετρα..υπο κανονικες συνθηκες η πιεση αναροφησης με σωστη πληρωση του φρεον θα επρεπε να ειναι γυρω στα 60 psi.

Μέλος
    Όνομα
    Μύρωνας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

το θεμα ειναι αν οντως ειναι απο καποιο σκουπιδακι πως το φτιαχνουμε;;;δεν μου εχει τυχει αλλη φορα κατι τετοιο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βατιστας
    Περιοχή
    Πάρος

Προεπιλογή

πρεπει να μαζευτει το φρεον στην εξωτερικη μοναδα και να αποσυνδεθει το εσωτερικο στη συνεχεια να πρεσαριστει απτη χοντρη σωληνα με αερα η αζωτο ωστε να βγουν τα τυχον σκουπιδακια απτη λεπτη σωληνα..ειναι να μην σου τυχει λιγο μπλεξιμο..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας