Έχω τα εξής μηχανήματα:
1. Έναν ενισχυτή Kenwood KA - 1500 και ένα πικάπ Kenwood KD - 1033. Τα αντίστοιχα ηχεία είναι KLH μεγάλα, ξύλινα, δαπέδου.
2. Ένα πικάπ Sherton με ενσωματωμένο ενισχυτή, ραδιόφωνο και κασετόφωνο. Τα ηχεία είναι μεγάλα ξύλινα δαπέδου, της ίδιας μάρκας.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Αν πετάξω τον ενισχυτή του Kenwood, θα μπορέσω να συνδέσω το πικάπ το Kenwood στον ενισχυτή του Sherton; Υποδοχή για την γείωση του πικάπ θα έχει ο ενισχυτής ο Sherton ή μήπως δεν θα έχει, λόγω του ότι είναι μονοκόμματο ενισχυτής και πικάπ μαζί;
Αυτήν την στιγμή το Sherton βρίσκεται αλλού, οπότε δεν έχω την δυνατότητα να το κοιτάξω.
Αν καταφέρω να συνδέσω το πικάπ το Kenwood στον ενισχυτή τον Sherton, γίνεται να πετάξω και τα τέσσερα ηχεία (λόγω του ότι είναι μεγάλα) και να αγοράσω 2 καινούργια μικρά ηχεία με ίση ή μεγαλύτερη απόδοση; Θα μπορούν να συνδεθούν τα καινούργια ηχεία στον ενισχυτή του Sherton, δεδομένου ότι και το Kenwood και το Sherton είναι της δεκαετίας του '80;
Σημειωτέον ότι ο ενισχυτής του Kenwood κάνει ένα πολύ δυνατό κρακ - κρακ όταν γυρίζω το κουμπί της έντασης, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να τον κρατήσω.
Σας παρακαλώ πολύ απαντήστε μου...