Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20
    Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή δεν μπαίνει στα wndows

καλησπέρα... έχω έναν υπολογιστή πέντιουμ 4 στα 3,2 Ghz και αφού όταν τον έιχα ανοιχτό κάτι έκανε το ανηψάκι μου μου και κόλλησε. δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Αναγκάστηκα και τον έκλεισα από το κουμπί. Από εκείνη τη στιγμή και μετά με το που ανοίγω τον υπολογιστή μόλις περάσει η μπάρα που γράφει windows xp και πάει να ανοίξει την επιφάνεια εργασίας βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. προσπάθησα να το ανοίξω με ασφαλής λειτουργία αλλά τίποτα πάλι... μπορείτε να με βοηθήσετε.. Επίσης τον σύνδεσα με το ίντερνετ πρόσφατα και δεν είχα βάλει ακόμα αντιβαιρους γιατί περίμενα να έρθουν οι καινούργιες ram γιατί σερνόταν αφού είχα μόνο μία 256 πάνω...

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

δοκιμασε με το cd εγκαταστασης των windows. μολις τρεξει πρεπει να εχει επιλογη για repair οπου δεν διαγραφει τιπορα.

Το avatar του χρήστη stafidas
    Μέλος
    Όνομα
    Μαρίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής

Προεπιλογή

Προώθησε το ανηψάκι σου να γίνει hacker και να μπει σε καμιά τράπεζα. Φαίνεται ότι πιάνουν τα χέρια του στους υπολογιστές

Λοιπόν... προσπάθησε να bootάρεις στο last known configuration και πες μου τι κάνει.

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από τομ Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπέρα... έχω έναν υπολογιστή πέντιουμ 4 στα 3,2 Ghz και αφού όταν τον έιχα ανοιχτό κάτι έκανε το ανηψάκι μου μου και κόλλησε. δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Αναγκάστηκα και τον έκλεισα από το κουμπί. Από εκείνη τη στιγμή και μετά με το που ανοίγω τον υπολογιστή μόλις περάσει η μπάρα που γράφει windows xp και πάει να ανοίξει την επιφάνεια εργασίας βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση. προσπάθησα να το ανοίξω με ασφαλής λειτουργία αλλά τίποτα πάλι... μπορείτε να με βοηθήσετε.. Επίσης τον σύνδεσα με το ίντερνετ πρόσφατα και δεν είχα βάλει ακόμα αντιβαιρους γιατί περίμενα να έρθουν οι καινούργιες ram γιατί σερνόταν αφού είχα μόνο μία 256 πάνω...
    Μη κατηγορείς το ανιψάκι γιατί μπορεί να είναι τυχαίο που χάλασε στα χέρια του.
    Έλεγξε τη μνήμη με το memtest86+
    Έλεγξε το σκληρό δίσκο με το HDD Regenerator
    Έλεγξε το τροφοδοτικό
    Έλεγξε τη μητρική αν έχει φουσκωμένους πυκνωτές.
    Αν όλα τα παραπάνω είναι οκ κάνε φορματ.
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

κατα την εκκινηση πατησε F8 επανειλημενα μεχρι να βγει η μαυρη οθονη με τις επιλογες
    εκει επελεξε >απενεργοποιηση αυτοματης επανεκινησης
    ασε τον η/υ να ξεκινηση και θα σταματησει στην μπλε οθονη
    δες τι μυνημα δινει >πχ irq less or equal (αυτο το γραφει μετα απο 2-3 γραμμες) ή καποιο αλλο μυνημα
    αρκετα πιο κατω θα εχει ακομα καποια στοιχεια της μορφης > stop: 0x000000G4(0XJHDTGIURT, 0XJHRJEFRRF ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ )
    μ αυτα ισως βγει και καμια ακρη για το τι εχει γινει....
    πιθανον να εχει ζημια ο δισκος ή αρχεια του λειτουργικου

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πάω να κάνω φορμάτ και μου λέει ότι δεν αναγνωρίζεται κάποιος σκληρός δίσκος.. βάλτε ένα cd για να κάνετε την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης. Έβαλα και δεύτερο σκληρό SATA πάλι τα ίδια. Βάζω σκληρό IDE κάνει εγκατάσταση κανονικά. Έκανα προσπάθεια να ανοίξω το pc με το last known configuration τζίφος. απενεργοποίησα την αυτοματη επανεκινηση και έβγαζε μήνυμα ''STOP : C000007b
    c:/windows\system32\winsrv.dll και μετά κάτι κινέζικα. Άλλαξα RAM αλλά τίποτα τα ίδια...

Μέλος
    Όνομα
    Καλαρακης Μιχαλης
    Περιοχή
    Ηρακλειο

Προεπιλογή

το πιο πιθανό είναι να θέλει repair ο δίσκος.

Προτεινόμενες λύσεις

το α και γ είναι οι προτιμότερες

a) Αν μπορείς βάλτον σε ένα άλλο pc δεύτερο και από εκεί όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής από τον "υπολογιστής μου " δεξιό κλικ πάνω στο δίσκο και από τα εργαλεία >έλεγχος.

β) για να μη τον βλέπει όταν ξεκινάς από το cd σημαίνει ότι έχουν βάλει το controller ΑΗΔΙ πήγαινε στην επιλογή του σατα και βάλτον compatible
    Ξεκίνα από το cd και σε κάποια στιγμή θα δεις και θα σου προτείνει με F8 να κάνει repair προχώρησε και θα ξαναδείς αυτό το μήνυμα παρακάτω τότε πάτα ο F8 (για να κάνει επισκευή χωρίς να χάσεις τα δεδομένα)
    Αυτό γίνεται μόνο αν έχει εγκατεστημένο το SP3 και το CD έχει και αυτό SP3

γ) Αν έχεις ένα boot cd me minipe ξεκίνα με αυτό και όταν δείς την οθόνη με τα προγράμματα πήγαινε στην εντολή εργασιών και γράψε cmd πάτα οκ στη μαυρη οθόνη και στο > γράψε chkdsk c: /F/R περίμενε να τελειώσει Κανε επανεκκίνηση

δ)Αν τα παραπάνω δεν πιάσουν και έχεις δεδομένα μέσα στο δίσκο που τα χρειάζεσαι α) Ζήτα τις υπηρεσίες κάποιου μαγαζιού τονίζοντας ότι έχει δεδομένα που τα χρειάζεσαι , και φυσικά πόσο θα κοστίσει. Β) αν δεν έχεις κάτι μέσα ξεκίνα φορμάρισμα είναι πιο γρήγορο απ τα λοιπά

Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι θέλει chkdsk c: /R/F δηλαδή ένα ΑΠΛΌ REPAIR

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το πρόβλημα είναι ότι όταν αγοράζεις έναν υπολογιστή από κάποιο μαγαζί της περιοχής χωρίς μεγάλη επωνυμία δε σου δίνουν το cd των windows. Δεν έχω cd να κάνω repair. Έχω νομίζω έναν αλλά με SP2.Τα δεδομένα πάντως δε με ενδιαφέρουν. Ας τα χάσω. ο προβληματισμός μου είναι γιατί δε διαβάζει το SATA. Απλά ίσως χρειαστεί να κάνω διαμόρφωση το σκληρό σε άλλο υπολογιστή και να ξαναδοκιμάσω εγκατάσταση.

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

δεν αναγνωριζει τον σκληρο δισκο γιατι ζηταει τους drivers που ΔΕΝ ειναι ενσωματωμενοι στο windows cd
    αν προσεξεις στην αρχη της εγκαταστασης εχει ενα μυνημα (το 2ο νομιζω) που λεει ''πατα F6 για να εγκαταστησετε οδηγους κλπκλπ''
    οταν δεις το μυνημα πατας F6 και περιμενεις μεχρι να σου ζητησει τους οδηγους......
    τους οδηγους θα τους βρεις ειτε στο σιντι με τους drivers της μητρικης, ειτε στο site της ετερειας (πχ gigabyte,asus κλπ) δλδ θελει ψαξιμο
    οταν βρεις τα σχετικα αρχεια ,τα περνας σε δισκετα διαμορφωμενη fat32 και την βαζεις στον οδηγο πριν ξεκινησεις την εγκατασταση

Το avatar του χρήστη τομ
    Μέλος
    Όνομα
    Θωμάς
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέτεις για να μου δίνεις πληροφορίες. τα κατάλαβα όλα τα παραπάνω, όμως το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι δεν έχει δισκέτα ο υπολογιστής και ούτε υποδοχή στη μητρική για να κουμπώσω δισκέτα. η μητρική είναι αυτή http://eu.msi.com/product/mb/649-Neo...ver&os=XP%2032 . μήπως να βάλω μεγάλη ram και να επιχειρήσω να φορτώσω windows7 μιας και αυτά μπορεί να έχουν τους drivers μέσα στο cd;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας