Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Θέμα: LG 42PQ3000

Το avatar του χρήστη dimitris_p
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή LG 42PQ3000

Γεια σε ολους, παρακαλώ μια μικρή βοήθεια. Εχω την παραπάνω plasma lg tv και παρουσιάζει τα εξής.

1 Η εικόνα της ειναι άσπρη με το κέντρο της να ειναι λευκό κανονικό και περιμετρικά να βγαζει κάτι σαν ασθενές χιόνια θα το έλεγα.

2 Για κάποιο περίεργο λόγο βγαζει ένα μικρό παράθυρο το οποίο αλλάζει συνεχώς θέση στην οθόνη και αναφέρει μέσα κάτι σαν την version του firmware θα έλεγα του τύπου V.3.21.1 (δεν θυμάμαι ακριβως τι βγαζει).

3 Δεν ακούει το τηλεκοντρόλ καθόλου.

4 Δεν δουλεύει κανενα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα οπως, menou, ένταση, αλλαγή καναλιών κ.τ.λ.π.

Τι εχω κανει μέχρι στιγμης. Βάση του manual εχω κάνει μετρήσεις σε όλες της τάσεις, του panel VA - VS - VY - VSC - VZB και είναι σωστές. Τα 5v ειναι σωστά και αυτά οπως οι τάσεις στην Tycon αλλά και στην main. Βάση αυτών το μυαλό μου πάει σε 2 πράγματα.
    Πρόβλημα την main καθώς δείχνει να εχει κολλήσει, η τέλος πρόβλημα στο panel.
    Θα ήθελα μια γνώμη.

Eχω βρει από ebay main στα 50 eyro.

Το avatar του χρήστη dimitris_p
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τελικα έλυσα το προβλημα με το control του service της lg και γύρισα την tv σε κανονική λειτουργία. Ολα οκ εκτός τα λίγα χιόνια που ειναι λογο των ωρων που εχει το panel.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον dimitris_p για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

mikemtb73 (14-12-21)

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση LG] LG 42PQ3000
    από alejandros1967 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-17, 22:53

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι