καλημερα σας
εχω μπει στο σπιτι που ειμαι τωρα εδω και 5 χρονια. ανακαινιστηκε το μπανιο τοτε ολοκληρο.
πολυκατοικια του 80. το μπανιο εχει απο πανω του παταρακι που απο εκει περναει και ο σωληνας αποχτευσης των απο πανω διαμερισματων . εκει οταν εγινε η ανακοινιση υπηρχε μια διαρροη στον σωληνα των απο πανω που μουεκευε το ταβανι στο παταρακι. διορθωθηκε τοτε πανω στις εργασιες.
απο τοτε μεχρι σημερα εχω που και που θεματα με μια περιεργη μυρωδια αλλα δε μπορω να καταλαβω απο που προερχεται.
μπορει να εμφανιστει σε ξεμπαρκες στιγμες και χωρις να εχει τραβηξει καζανακι καποιος απο τους απο πανω. η μυρωδια οταν εμφανιζεται υπαρχει και στο παταρακι με τον σωληνα.. και στην τουαλετα.
αποσο εχω δει ο σωληνας στο παταρακι δεν εχει καποια διαρροη, αλλα η μυρωδια ,μυρωδια, το εριξα στην κλεισουρα του παταριου και στην υγρασια.
σιφωνια ειναι ολα οκ καθαρα .. ειναι δυνατον να εχει παλι καποιο θεμα το κοματι του σωληνα των απο πανω?
επειδη οικονομικα ειμαι λιγο στριμωγμενος, ειπα να ρωτησω εδω πριν καλεσω καποιον υδραυλικο, να παρω κανα δυο ιδεες , τι να κοιταξω, τι μπορει να φταιει..![]()