Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5
    Το avatar του χρήστη Karny
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή Ψυγείο greenpoint και χαμηλές θερμοκρασίες

Καλημέρα στην παρέα, έχω το εν λόγω απλό ψυγείο με την κατάψυξη επάνω..μετά από 2 χρόνια εκτός, το έβαλα σε λειτουργία και δεν είχε ψύξη ενώ το μοτέρ δούλευε..το κλείνω, φωνάζω μάστορα, μετράει το φρεον και το συμπληρώνει.μου είπε ότι έλειπε..Το θέμα είναι ότι από τότε έχει υπερβολική ψύξη!!! Το έχω στο 1 και κάποια πράγματα πιάνουν πάγο στη συντήρηση!! Τι μπορεί να φταίει;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Πιθανόν να έχει και 2ο πρόβλημα π.χ. χαλασμένο θερμοστάτη και δεν κόβει (ο τεχνικός επικεντρώθηκε στο πως να σου το κάνει να βγάζει ψύξη και όχι απαραίτητα να το παρακολουθήσει γενικά)
    Σε ενημέρωσε για τα κατά που θα υπάρξουν με την συμπλήρωση απλός των υγρών σε ένα ψυγείο? (π.χ. έστω διαρροή φρέον από τρύπια σωλήνωση στο ψυκτικό κύκλωμα και το να γεμίζεις απλά με φρέον θα επανέλθει ίσως του χρόνου)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

Σωστά, αυτό μου είπε.. μπορεί να το χάσει πάλι, είτε αργά είτε γρήγορα. Έχω βάλει ένα θερμόμετρο μέσα να δω τι θα δείξει..πάντως το ψυγείο δουλεύει αρκετά..οι παύσεις είναι λίγες και μου κάνει εντύπωση που είναι όλα μπουζι μέσα κ ακούω το μοτέρ να ξανά ξεκινά..έφαγα frozen yogurt χθες 😄😄😄

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Είναι γνώριμο σε σένα αυτό το ψυγείο? π.χ. μπορεί το 1 στον θερμοστάτη να μην σημαίνει ένταση λειτουργίας αλλά βαθμούς επιλογής λειτουργίας?
    Είδος θερμοστάτη που έχει? μηχανικό ? , τέλος πάντων πρέπει να επικεντρωθεί κανείς στα περί ελέγχου από θερμοστάτη.
    Π.χ. αν είναι μηχανικός θερμοστάτης δεν εφάπτεται καλά το άκρο του αισθητήριου του στο στοιχείο.

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

Ευχαριστώ για το χρόνο σας κύριε Πέτρο..απλό (κ μάλλον φτηνό) ψυγείο είναι, μηχανικό θερμοστάτη έχει με αριθμούς από 0-5...τσεκαρα πριν λίγο το θερμόμετρο και δείχνει -1!!!! Άρα επικεντρώνομαι στο θερμοστάτη..αν δε γίνει μπορεί να το κάνω κ καταψύκτη 😂😂😂😂

Παρόμοια Θέματα

1. [Candy] CCDS 6172W και θερμοκρασίες
    από ppk στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-20, 20:51
  2. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-04-19, 19:54
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-19, 21:37
  4. [Κλιματιστικό] κλιματιστικο greenpoint
    από gogopapa19602016 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 3